E. Dellacassa
AuthID: R-006-MW0
1
TÃTULO: Chemical profiles of Rangpur lime (Citrus limonia) peel oils of different cultivars of Argentina Full Text
AUTORES: Acevedo, B; Ricciardi, G; Martinez, N; Lorenzo, D; Dellacassa, E;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: JOURNAL OF ESSENTIAL OIL RESEARCH, VOLUME: 24, NÚMERO: 2
AUTORES: Acevedo, B; Ricciardi, G; Martinez, N; Lorenzo, D; Dellacassa, E;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: JOURNAL OF ESSENTIAL OIL RESEARCH, VOLUME: 24, NÚMERO: 2
INDEXADO EM:
WOS
CrossRef
CrossRef2
TÃTULO: The Effect of Bacterial Strain and Aging on the Secondary Volatile Metabolites Produced during Malolactic Fermentation of Tannat Red Wine Full Text
AUTORES: Eduardo Boido; Karina Medina; Laura Farina; Francisco Carrau; Giuseppe Versini; Eduardo Dellacassa;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 57, NÚMERO: 14
AUTORES: Eduardo Boido; Karina Medina; Laura Farina; Francisco Carrau; Giuseppe Versini; Eduardo Dellacassa;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 57, NÚMERO: 14
INDEXADO EM:
WOS
CrossRef
CrossRef3
TÃTULO: Terpene Compounds as Possible Precursors of 1,8-Cineole in Red Grapes and Wines Full Text
AUTORES: Laura Fariña; Eduardo Boido; Francisco Carrau; Giuseppe Versini; Eduardo Dellacassa;
PUBLICAÇÃO: 2005, FONTE: J. Agric. Food Chem. - Journal of Agricultural and Food Chemistry, VOLUME: 53, NÚMERO: 5
AUTORES: Laura Fariña; Eduardo Boido; Francisco Carrau; Giuseppe Versini; Eduardo Dellacassa;
PUBLICAÇÃO: 2005, FONTE: J. Agric. Food Chem. - Journal of Agricultural and Food Chemistry, VOLUME: 53, NÚMERO: 5
INDEXADO EM:
CrossRef
CrossRef4
TÃTULO: Effect of ss-glycosidase activity of Oenococcus oeni on the glycosylated flavor precursors of Tannat wine during malolactic fermentation Full Text
AUTORES: Boido, E; Lloret, A; Medina, K; Carrau, F; Dellacassa, E;
PUBLICAÇÃO: 2002, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 50, NÚMERO: 8
AUTORES: Boido, E; Lloret, A; Medina, K; Carrau, F; Dellacassa, E;
PUBLICAÇÃO: 2002, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 50, NÚMERO: 8
INDEXADO EM:
WOS
CrossRef
CrossRef5
TÃTULO: An improved means of monitoring malolactic fermentation in wines by TLC-densitometry
AUTORES: Boido, E; Dellacassa, E; Carrau, F; Moyna, P;
PUBLICAÇÃO: 1999, FONTE: JPC-JOURNAL OF PLANAR CHROMATOGRAPHY-MODERN TLC, VOLUME: 12, NÚMERO: 4
AUTORES: Boido, E; Dellacassa, E; Carrau, F; Moyna, P;
PUBLICAÇÃO: 1999, FONTE: JPC-JOURNAL OF PLANAR CHROMATOGRAPHY-MODERN TLC, VOLUME: 12, NÚMERO: 4
INDEXADO EM:
WOS
6
TÃTULO: SIMULTANEOUS DETERMINATION OF O-PHENYLPHENOL, IMAZALIL, AND THIABENDAZOLE RESIDUES IN CITRUS-FRUITS BY TLC - DENSITOMETRY
AUTORES: DELLACASSA, E; MARTINEZ, R; MOYNA, P;
PUBLICAÇÃO: 1993, FONTE: JPC-JOURNAL OF PLANAR CHROMATOGRAPHY-MODERN TLC, VOLUME: 6, NÚMERO: 4
AUTORES: DELLACASSA, E; MARTINEZ, R; MOYNA, P;
PUBLICAÇÃO: 1993, FONTE: JPC-JOURNAL OF PLANAR CHROMATOGRAPHY-MODERN TLC, VOLUME: 6, NÚMERO: 4
INDEXADO EM:
WOS