Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
Publicações
Pesquisar
Estatísticas
×
You have no permission to see this content:
profileOfResearchers/view
Please
sign in
.
Simultaneous Determination of Ketoacids and Dicarbonyl Compounds, Key Maillard Intermediates on the Generation of Aged Wine Aroma
AuthID
P-004-9SN
5
Author(s)
Da Silva Ferrreira, AC
·
Reis, S
·
Rodrigues, C
·
Oliveira, C
·
De Pinho, PG
Tipo de Documento
Article
Year published
2007
Publicado
in
JOURNAL OF FOOD SCIENCE,
ISSN: 0022-1147
Volume: 72, Número: 5, Páginas: S314-S318 (5)
Indexing
Wos
®
Scopus
®
Crossref
®
Pubmed
®
Handle
®
Google Scholar
®
Metadata
Fontes
Publication Identifiers
DOI
:
10.1111/j.1750-3841.2007.00368.x
Handle
:
https://hdl.handle.net/10400.14/6766
Pubmed
: 17995748
SCOPUS
: 2-s2.0-34250832682
Wos
: WOS:000247780200046
Source Identifiers
ISSN
: 0022-1147
Export Publication Metadata
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
Export Preview
Lista
Marked
Adicionar à lista
Marked
Info
At this moment we don't have any links to full text documens.
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
2 registos no
DataCite
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2025 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service