1
TÍTULO: 'Cobrancosa' Olive Oil and Drupe: Chemical Composition at Two Ripening Stages  Full Text
AUTORES: Claudia Sousa; Irene Gouvinhas; Diana Barreira; Maria Teresa Carvalho; Alice Vilela ; Joao Lopes; Paula Martins Lopes ; Ana I Barros;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: JOURNAL OF THE AMERICAN OIL CHEMISTS SOCIETY, VOLUME: 91, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: Phenolic Composition and Antioxidant Activity of Monovarietal and Commercial Portuguese Olive Oils  Full Text
AUTORES: Irene Gouvinhas; Juliana Machado; Sonia Gomes ; Joao Lopes; Paula Martins Lopes ; Ana I R N A Barros;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: JOURNAL OF THE AMERICAN OIL CHEMISTS SOCIETY, VOLUME: 91, NÚMERO: 7
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
5
TÍTULO: Potential of Start Codon Targeted (SCoT) markers for DNA fingerprinting of newly synthesized tritordeums and their respective parents
AUTORES: Sandra Cabo; Luciana Ferreira; Ana Carvalho; Paula Martins Lopes ; Antonio Martin; Jose Eduardo Lima Brito ;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: JOURNAL OF APPLIED GENETICS, VOLUME: 55, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: Trehalose is not a universal solution for solid lipid nanoparticles freeze-drying
AUTORES: Slavomira Doktorovova; Ranjita Shegokar; Lisete Fernandes; Paula Martins Lopes ; Amelia M Silva ; Rainer H Mueller; Eliana B Souto ;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: PHARMACEUTICAL DEVELOPMENT AND TECHNOLOGY, VOLUME: 19, NÚMERO: 8
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 15
NO MEU: ORCID
7
TÍTULO: A novel lipid nanocarrier for insulin delivery: production, characterization and toxicity testing  Full Text
AUTORES: Fangueiro, JF; Gonzalez Mira, E; Martins Lopes, P ; Egea, MA; Garcia, ML; Souto, SB; Souto, EB ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: PHARMACEUTICAL DEVELOPMENT AND TECHNOLOGY, VOLUME: 18, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 34
8
TÍTULO: Application of Nanotechnology in the Agro-Food Sector  Full Text
AUTORES: Carla Martins Lopes ; Jose Ramiro Fernandes ; Paula Martins Lopes ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 51, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS
9
TÍTULO: Development in Food Industry: Innovative Functional Food and Food Technology Strategies Preface  Full Text
AUTORES: Carla Martins Lopes; Paula Martins Lopes ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 51, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: WOS
Página 1 de 4. Total de resultados: 34.