Maria Antónia Moreira Nunes da Costa
AuthID: R-000-AKD
1
TÃTULO: Microalgae as a selenium vehicle for nutrition: a review
AUTORES: Pires, Rita; Costa, Margarida; Pereira, Hugo; Cardoso, Helena; Ferreira, Luis; Lapa, Nuno; Silva, Joana; Ventura, Marcia;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: DISCOVER FOOD, VOLUME: 4, NÚMERO: 1
AUTORES: Pires, Rita; Costa, Margarida; Pereira, Hugo; Cardoso, Helena; Ferreira, Luis; Lapa, Nuno; Silva, Joana; Ventura, Marcia;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: DISCOVER FOOD, VOLUME: 4, NÚMERO: 1
2
TÃTULO: Pasta Incorporating Olive Pomace: Impact on Nutritional Composition and Consumer Acceptance of a Prototype
AUTORES: Ferreira, Diana Melo; Oliveira, Barbara C. C.; Barbosa, Carla; Costa, Anabela S. G.; Nunes, Maria Antonia; Oliveira, Maria Beatriz P. P. ; Rita C. Alves;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 18
AUTORES: Ferreira, Diana Melo; Oliveira, Barbara C. C.; Barbosa, Carla; Costa, Anabela S. G.; Nunes, Maria Antonia; Oliveira, Maria Beatriz P. P. ; Rita C. Alves;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 18
3
TÃTULO: Defatted Flaxseed Flour as a New Ingredient for Foodstuffs: Comparative Analysis with Whole Flaxseeds and Updated Composition of Cold-Pressed Oil Full Text
AUTORES: Ferreira, Diana Melo; Machado, Susana; Santo, Liliana Espirito; Nunes, Maria Antonia; Costa, Anabela S. G.; Alvarez Orti, Manuel; Pardo, Jose E.; Rita C. Alves; Oliveira, Maria Beatriz P. P. ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: NUTRIENTS, VOLUME: 16, NÚMERO: 20
AUTORES: Ferreira, Diana Melo; Machado, Susana; Santo, Liliana Espirito; Nunes, Maria Antonia; Costa, Anabela S. G.; Alvarez Orti, Manuel; Pardo, Jose E.; Rita C. Alves; Oliveira, Maria Beatriz P. P. ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: NUTRIENTS, VOLUME: 16, NÚMERO: 20
4
TÃTULO: Nutritional and Chemical Characterization of Poppy Seeds, Cold-Pressed Oil, and Cake: Poppy Cake as a High-Fibre and High-Protein Ingredient for Novel Food Production
AUTORES: Melo, Diana; Alvarez Orti, Manuel; Nunes, Maria Antonia; Santo, Liliana Espirito; Machado, Susana; Pardo, Jose E.; Oliveira, Maria Beatriz P. P. ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 19
AUTORES: Melo, Diana; Alvarez Orti, Manuel; Nunes, Maria Antonia; Santo, Liliana Espirito; Machado, Susana; Pardo, Jose E.; Oliveira, Maria Beatriz P. P. ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 19
5
TÃTULO: Lipid Profile Quantification and Species Discrimination of Pine Seeds through NIR Spectroscopy: A Feasibility Study
AUTORES: Khouja, Mariem; Pascoa, Ricardo N. M. J.; Melo, Diana; Costa, Anabela S. G.; Nunes, M. Antonia; Khaldi, Abdelhamid; Messaoud, Chokri; Oliveira, M. Beatriz P. P. ; Rita C. Alves;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 23
AUTORES: Khouja, Mariem; Pascoa, Ricardo N. M. J.; Melo, Diana; Costa, Anabela S. G.; Nunes, M. Antonia; Khaldi, Abdelhamid; Messaoud, Chokri; Oliveira, M. Beatriz P. P. ; Rita C. Alves;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 23
6
TÃTULO: Influence of Olive Pomace Blending on Antioxidant Activity: Additive, Synergistic, and Antagonistic Effects Full Text
AUTORES: Nunes, MA; Reszczynski, F; Pascoa, RNMJ; Costa, ASG; Rita C. Alves; Oliveira, MBPP ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 26, NÚMERO: 1
AUTORES: Nunes, MA; Reszczynski, F; Pascoa, RNMJ; Costa, ASG; Rita C. Alves; Oliveira, MBPP ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 26, NÚMERO: 1
7
TÃTULO: Chemical Composition and Antimicrobial Activity of a New Olive Pomace Functional Ingredient Full Text
AUTORES: Nunes, MA; Palmeira, JD; Melo, D; Machado, S; Lobo, JC; Costa, ASG; Rita C. Alves; Ferreira, H ; Oliveira, MBPP ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: PHARMACEUTICALS, VOLUME: 14, NÚMERO: 9
AUTORES: Nunes, MA; Palmeira, JD; Melo, D; Machado, S; Lobo, JC; Costa, ASG; Rita C. Alves; Ferreira, H ; Oliveira, MBPP ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: PHARMACEUTICALS, VOLUME: 14, NÚMERO: 9
8
TÃTULO: Impact of Bariatric Surgery on Long-term Cardiovascular Risk: Comparative Effectiveness of Different Surgical Procedures Full Text
AUTORES: Sofia C Castro Oliveira; Neves, JS ; Souteiro, P; Pedro, J; Magalhaes, D; Guerreiro, V ; Bettencourt Silva, R; Costa, MM; Varela, A; Barroso, I; Freitas, P ; Carvalho, D; Flora Correia ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: OBESITY SURGERY, VOLUME: 30, NÚMERO: 2
AUTORES: Sofia C Castro Oliveira; Neves, JS ; Souteiro, P; Pedro, J; Magalhaes, D; Guerreiro, V ; Bettencourt Silva, R; Costa, MM; Varela, A; Barroso, I; Freitas, P ; Carvalho, D; Flora Correia ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: OBESITY SURGERY, VOLUME: 30, NÚMERO: 2
9
TÃTULO: Fourier transform near infrared spectroscopy as a tool to discriminate olive wastes: The case of monocultivar pomaces Full Text
AUTORES: Antonia A Nunes; Ricardo N M J Pascoa; Rita C. Alves; Anabela S G Costa; Silvia Bessada; Beatriz B P P Oliveira ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: WASTE MANAGEMENT, VOLUME: 103
AUTORES: Antonia A Nunes; Ricardo N M J Pascoa; Rita C. Alves; Anabela S G Costa; Silvia Bessada; Beatriz B P P Oliveira ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: WASTE MANAGEMENT, VOLUME: 103
10
TÃTULO: CT-guided bone marrow aspirations and biopsies: retrospective study and comparison with blind procedures Full Text
AUTORES: Chang, CY; Husseini, JS; Moreira, A; Simeone, FJ; Yee, AJ; Bredella, MA; Hasserjian, R;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: SKELETAL RADIOLOGY, VOLUME: 49, NÚMERO: 8
AUTORES: Chang, CY; Husseini, JS; Moreira, A; Simeone, FJ; Yee, AJ; Bredella, MA; Hasserjian, R;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: SKELETAL RADIOLOGY, VOLUME: 49, NÚMERO: 8
INDEXADO EM:
Scopus
WOS

