1
TÍTULO: Sheep's Second Cheese Whey Edible Coatings with Oregano and Clary Sage Essential Oils Used as Sustainable Packaging Material in Cheese
AUTORES: Pires, Arona; Pietruszka, Hubert; Bozek, Agata; Szkolnicka, Katarzyna; Gomes, David; Diaz, Olga; Cobos, Angel; Pereira, Carlos;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1
2
TÍTULO: Whey Cheeses Containing Probiotic and Bioprotective Cultures Produced with Ultrafiltrated Cow's Whey
AUTORES: Pires, Arona; Bozek, Agata; Pietruszka, Hubert; Szkolnicka, Katarzyna; Gomes, David; Diaz, Olga; Cobos, Angel; Pereira, Carlos;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 8
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
3
TÍTULO: A Review of Recent Developments in Edible Films and Coatings-Focus on Whey-Based Materials
AUTORES: Pires, Arona Figueroa; Diaz, Olga; Cobos, Angel; Pereira, Carlos Dias;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 16
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
4
TÍTULO: Whey Cheeses Containing Probiotic and Bioprotective Cultures Produced With Ultrafiltrated Cow’s Whey
AUTORES: Arona Pires; Agata Bożek; Hubert Pietruszka; Katarzyna Szkolnicka; David Gomes; Olga Díaz; Angel Cobos; Carlos Pereira;
PUBLICAÇÃO: 2024
INDEXADO EM: CrossRef
5
TÍTULO: Impact of Probiotic and Bioprotective Cultures on the Quality and Shelf Life of Butter and Buttermilk
AUTORES: Pereira, Carlos; Gomes, David; Dias, Susana; Santos, Sandra; Pires, Arona; Viegas, Jorge;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: DAIRY, VOLUME: 5, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS
6
TÍTULO: Effect of Sheep's Whey Edible Coatings with a Bioprotective Culture, Kombucha Tea or Oregano Essential Oil on Cheese Characteristics
AUTORES: Pereira, Carlos D.; Varytskaya, Hanna; Lydzinska, Oliwia; Szkolnicka, Katarzyna; Gomes, David; Pires, Arona;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 24
INDEXADO EM: Scopus WOS