1
TÍTULO: Amyloid-ß peptides interaction with curcumin:AFM and electrochemical characterisation  Full Text
AUTORES: Chiorcea Paquim, Ana Maria; Mascini, Wesley Bruno S.; Oliveira Brett, Ana Maria;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: ELECTROCHIMICA ACTA, VOLUME: 525
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
2
TÍTULO: Electrodeposition in deep eutectic solvents: Perspectives towards advanced corrosion protection
AUTORES: Chiorcea Paquim, Ana Maria; Brett, Christopher M. A.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: APPLIED MATERIALS TODAY, VOLUME: 44
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1
3
TÍTULO: Recent advances in electrochemical biosensor technologies for the detection of telomerase activity
AUTORES: Chiorcea Paquim, Ana Maria;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: CURRENT OPINION IN ELECTROCHEMISTRY, VOLUME: 43
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: Advances in Electrochemical Biosensor Technologies for the Detection of Nucleic Acid Breast Cancer Biomarkers  Full Text
AUTORES: Chiorcea Paquim, Ana Maria;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: SENSORS, VOLUME: 23, NÚMERO: 8
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 13
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: Electrochemistry of Flavonoids: A Comprehensive Review  Full Text
AUTORES: Chiorcea Paquim, Ana Maria;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF MOLECULAR SCIENCES, VOLUME: 24, NÚMERO: 21
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 7
NO MEU: ORCID
7
TÍTULO: Electrochemical Sensing of Curcumin: A Review
AUTORES: Chiorcea Paquim, Ana Maria;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: ANTIOXIDANTS, VOLUME: 12, NÚMERO: 12
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 2
NO MEU: ORCID
8
TÍTULO: Amyloid beta peptides electrochemistry: A review
AUTORES: Chiorcea Paquim, AM; Oliveira Brett, AM;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: CURRENT OPINION IN ELECTROCHEMISTRY, VOLUME: 31
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 3
NO MEU: ORCID
9
10
TÍTULO: Natural phenolic antioxidants electrochemistry: Towards a new food science methodology  Full Text
AUTORES: Chiorcea Paquim, AM; Enache, TA; Gil, ED; Oliveira Brett, AM;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: COMPREHENSIVE REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND FOOD SAFETY, VOLUME: 19, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 147
NO MEU: ORCID
Página 1 de 4. Total de resultados: 31.