1
TÍTULO: Hermetia illucens larvae oil as an alternative lipid source: Effects on immune function, antioxidant activity, and inflammatory response in gilthead seabream juveniles  Full Text
AUTORES: Moutinho, Sara; Helena Peres ; Fontinha, Filipa; Estevao Rodrigues, Tassia; Monroig, Oscar; Magalhaes, Rui; Pulido Rodriguez, Lina; Parisi, Giuliana; Oliva Teles, Aires;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: COMPARATIVE BIOCHEMISTRY AND PHYSIOLOGY B-BIOCHEMISTRY & MOLECULAR BIOLOGY, VOLUME: 276
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
2
TÍTULO: The Effects of Short-Chain Fatty Acids in Gut Immune and Oxidative Responses of European Sea Bass (Dicentrarchus labrax): An Ex Vivo Approach  Full Text
AUTORES: Fontinha, Filipa; Martins, Nicole; Campos, Gabriel; Helena Peres ; Oliva Teles, Aires;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: ANIMALS, VOLUME: 14, NÚMERO: 9
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
3
TÍTULO: Effect of solid-state fermentation of Brewer ' s spent grain on digestibility and digestive function of european seabass (Dicentrarchus labrax) juveniles
AUTORES: Estevao Rodrigues, Tassia; Fernandes, Helena; Moutinho, Sara; Filipe, Diogo; Fontinha, Filipa; Magalha, Rui; Couto, Ana; Ferreira, Marta; Gamboa, Margarida; Castro, Carolina; Belo, Isabel; Salgado, Jose; Oliva Teles, Aires; Helena Peres ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: ANIMAL FEED SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 315
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
4
TÍTULO: Machine Learning-Based Classification of Malnutrition Using Histological Biomarkers of Fish Intestine: Preliminary Data
AUTORES: Oliveira, Joana; Barata, Marisa; Soares, Florbela; Pousao Ferreira, Pedro; Oliva Teles, Aires; Couto, Ana;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: JOURNAL OF MARINE SCIENCE AND ENGINEERING, VOLUME: 12, NÚMERO: 12
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1
5
TÍTULO: Evaluation of defatted krill meal as partial and total fishmeal replacement in diets for gilthead seabream (Sparus aurata) juveniles
AUTORES: Sara Moutinho; Silvia Martínez-Llorens; Ana Tomás-Vidal; Miguel Jover-Cerdá; Aires Oliva-Teles; Helena Peres ; Sara Moutinho;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: Frontiers in Marine Science, VOLUME: 5
INDEXADO EM: CrossRef: 1
6
TÍTULO: The use of macro- and microalgae as functional ingredients in diets for meagre (Argyrosomus regius, Asso 1801)
AUTORES: Marta Monteiro; Rafaela Santos; Ana Couto; Claudia Serra ; Irene Gouvinhas; Ana Barros; Aires Oliva-Teles; Paula Enes; Patricia Díaz-Rosales;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: Frontiers in Marine Science, VOLUME: 5
INDEXADO EM: CrossRef: 1
7
TÍTULO: Bacillus spp. as source of Natural Antimicrobial Compounds to control aquaculture bacterial fish pathogens
AUTORES: Rafaela Santos; Aires Oliva-Teles; Maria Saavedra; Paula Enes; Cláudia Serra ;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: Frontiers in Marine Science, VOLUME: 5
INDEXADO EM: CrossRef: 7
8
TÍTULO: Molecular tools for Bacillus probiotics monitoring in fish gut
AUTORES: Ana Lavrador; Rafaela Santos; Aires Oliva-Teles; Ana Couto; Cláudia Serra ;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: Frontiers in Marine Science, VOLUME: 5
INDEXADO EM: CrossRef: 1
9
TÍTULO: Utilization of dietary carbohydrate and fat by juvenile turbot (Scophtalmus maximus): The effect of rearing temperature  Full Text
AUTORES: CM Pereira; JM Wilson; Oliva-Teles, A;
PUBLICAÇÃO: 1999, FONTE: Comparative Biochemistry and Physiology Part A: Molecular & Integrative Physiology, VOLUME: 124
INDEXADO EM: CrossRef