Marina A. Golowczyc
AuthID: R-006-WPR
1
TÃTULO: Bench scale Layer-by-Layer microencapasulation of Lactiplantibacillus plantarum WCFS1
AUTORES: Romano, Nelson; Tavares, Gina; Passot, Stephanie; Sanchez, Maria Guerrero; Golowczyc, Marina; Campoy, Sonia; Fonseca, Fernanda; Alves, Patricia; Coimbra, Patricia; Simoes, Pedro Nuno; Gomez Zavaglia, Andrea;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 200
AUTORES: Romano, Nelson; Tavares, Gina; Passot, Stephanie; Sanchez, Maria Guerrero; Golowczyc, Marina; Campoy, Sonia; Fonseca, Fernanda; Alves, Patricia; Coimbra, Patricia; Simoes, Pedro Nuno; Gomez Zavaglia, Andrea;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 200
2
TÃTULO: Survival of spray-dried Lactobacillus kefir is affected by different protectants and storage conditions Full Text
AUTORES: Marina A Golowczyc; Carla L Gerez; Joana Silva ; Analia G Abraham; Graciela L De Antoni; Paula Teixeira ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: BIOTECHNOLOGY LETTERS, VOLUME: 33, NÚMERO: 4
AUTORES: Marina A Golowczyc; Carla L Gerez; Joana Silva ; Analia G Abraham; Graciela L De Antoni; Paula Teixeira ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: BIOTECHNOLOGY LETTERS, VOLUME: 33, NÚMERO: 4
3
TÃTULO: Cellular injuries of spray-dried Lactobacillus spp. isolated from kefir and their impact on probiotic properties Full Text
AUTORES: Marina A Golowczyc; Joana Silva ; Paula Teixeira ; Graciela L De Antoni; Analia G Abraham;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 144, NÚMERO: 3
AUTORES: Marina A Golowczyc; Joana Silva ; Paula Teixeira ; Graciela L De Antoni; Analia G Abraham;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 144, NÚMERO: 3
4
TÃTULO: Preservation of probiotic strains isolated from kefir by spray drying. Preservation of probiotic strains Full Text
AUTORES: Golowczyc, MA; Silva, J ; Abraham, AG; De Antoni, GL; Teixeira, P ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: LETTERS IN APPLIED MICROBIOLOGY, VOLUME: 50, NÚMERO: 1
AUTORES: Golowczyc, MA; Silva, J ; Abraham, AG; De Antoni, GL; Teixeira, P ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: LETTERS IN APPLIED MICROBIOLOGY, VOLUME: 50, NÚMERO: 1