V. Vrchovska
AuthID: R-007-0NW
1
TÃTULO: Antioxidative properties and phytochemical composition of Ballota nigra infusion Full Text
AUTORES: Vrchovska, V; Spilkova, J; Valentao, P ; Sousa, C ; Andrade, PB ; Seabra, RM;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 105, NÚMERO: 4
AUTORES: Vrchovska, V; Spilkova, J; Valentao, P ; Sousa, C ; Andrade, PB ; Seabra, RM;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 105, NÚMERO: 4
2
TÃTULO: Chemical composition and antioxidant activity of tronchuda cabbage internal leaves Full Text
AUTORES: Ferreres, F; Sousa, C ; Vrchovska, V; Valentao, P ; Pereira, JA ; Seabra, RM; Andrade, PB ;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, VOLUME: 222, NÚMERO: 1-2
AUTORES: Ferreres, F; Sousa, C ; Vrchovska, V; Valentao, P ; Pereira, JA ; Seabra, RM; Andrade, PB ;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, VOLUME: 222, NÚMERO: 1-2