1
TÍTULO: Adulteration in roasted coffee: a comprehensive systematic review of analytical detection approaches  Full Text
AUTORES: Couto, Cinthia de Carvalho; de Souza Coelho, Caroline Correa; Oliveira, Edna Maria Moraes; Susana Casal ; Freitas Silva, Otniel;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES, VOLUME: 26, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
2
TÍTULO: Near-Infrared Spectroscopy Applied to the Detection of Multiple Adulterants in Roasted and Ground Arabica Coffee
AUTORES: Couto, CD; Freitas Silva, O; Oliveira, EMM; Sousa, C ; Susana Casal ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Unpaywall
3
TÍTULO: Brazil nuts: Benefits and risks associated with contamination by fungi and mycotoxins  Full Text
AUTORES: Otniel Freitas-Silva; Armando Venâncio ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: Food Research International, VOLUME: 44, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: CrossRef
4
TÍTULO: Tracing Fungi Secondary Metabolites in Brazil Nuts Using LC-MS/MS
AUTORES: Otniel Freitas-Silva; Maria de Lourdes Mendes de Souza; Armando Venancio ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: Drug Metabolism Letters - DML, VOLUME: 5, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: CrossRef
5
TÍTULO: Ozone applications to prevent and degrade mycotoxins: a review  Full Text
AUTORES: Otniel Freitas Silva; Armando Venancio ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: DRUG METABOLISM REVIEWS, VOLUME: 42, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS
6
TÍTULO: Ozone applications to prevent and degrade mycotoxins: a review  Full Text
AUTORES: Otniel Freitas-Silva; Armando Venâncio ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: Drug Metabolism Reviews, VOLUME: 42, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: CrossRef