Célia Maria Amorim Costa
AuthID: R-000-W01
1
TÃTULO: The senotherapeutic potential of phytochemicals for age-related intestinal disease
AUTORES: Costa, Celia Maria; Pedrosa, Silvia Santos; Kirkland, James L.; Reis, Flavio; Madureira, Ana Raquel ;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: AGEING RESEARCH REVIEWS, VOLUME: 104
AUTORES: Costa, Celia Maria; Pedrosa, Silvia Santos; Kirkland, James L.; Reis, Flavio; Madureira, Ana Raquel ;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: AGEING RESEARCH REVIEWS, VOLUME: 104
2
TÃTULO: Novel Fermented Plant-Based Functional Beverage: Biological Potential and Impact on the Human Gut Microbiota
AUTORES: Vila Real, Catarina; Costa, Celia; Pimenta Martins, Ana; Mbugua, Samuel; Hagretou, Sawadogo Lingani; Katina, Kati; Maina, Ndegwa H.; Pinto, Elisabete ; Gomes, Ana M. P. ;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FOODS, VOLUME: 14, NÚMERO: 3
AUTORES: Vila Real, Catarina; Costa, Celia; Pimenta Martins, Ana; Mbugua, Samuel; Hagretou, Sawadogo Lingani; Katina, Kati; Maina, Ndegwa H.; Pinto, Elisabete ; Gomes, Ana M. P. ;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FOODS, VOLUME: 14, NÚMERO: 3
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TÃTULO: In Vivo Study of the Effect of Sugarcane Bagasse Lignin Supplementation on Broiler Chicken Diet as a Step to Validate the Established Chicken Gastrointestinal Tract In Vitro Model Full Text
AUTORES: de Carvalho, Nelson Mota; Souza, Carla Giselly de; Costa, Celia Maria; Castro, Claudia; Fangueiro, Joana F.; Horta, Bruno; Outor Monteiro, Divanildo; Teixeira, Jose; Mourao, Jose Luis; Pinheiro, Victor; Amaro, Ana L.; Costa, Patricia Santos; Oliveira, Catarina S. S.; Pintado, Manuela Estevez ; Oliveira, Diana Luazi; Madureira, Ana Raquel ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: SUSTAINABILITY, VOLUME: 16, NÚMERO: 20
AUTORES: de Carvalho, Nelson Mota; Souza, Carla Giselly de; Costa, Celia Maria; Castro, Claudia; Fangueiro, Joana F.; Horta, Bruno; Outor Monteiro, Divanildo; Teixeira, Jose; Mourao, Jose Luis; Pinheiro, Victor; Amaro, Ana L.; Costa, Patricia Santos; Oliveira, Catarina S. S.; Pintado, Manuela Estevez ; Oliveira, Diana Luazi; Madureira, Ana Raquel ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: SUSTAINABILITY, VOLUME: 16, NÚMERO: 20