1
TÍTULO: Exploring the Functional Features of Melon Peel Flour for Healthier Bakery Products
AUTORES: Silva, Mafalda Alexandra; Albuquerque, Tania Goncalves; Santo, Liliana Espirito; Motta, Carla; Almeida, Agostinho ; Azevedo, Rui; Rita C. Alves; Oliveira, Maria Beatriz P. P. ; Costa, Helena S.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FOODS, VOLUME: 14, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
3
TÍTULO: Design of Experiments to Tailor the Potential of BSA-Coated Peptide Nanocomplexes for Temozolomide/p53 Gene Co-Delivery  Full Text
AUTORES: Afonso, Ines; Neves, Ana R.; Eusebio, Dalinda; Albuquerque, Tania; Vives, Eric; Boisguerin, Prisca; Santos, Adriana O.; Sousa, Angela; Costa, Diana;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: PHARMACEUTICS, VOLUME: 16, NÚMERO: 11
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
4
TÍTULO: Calcium phosphate nanoparticles in therapeutics
AUTORES: Ana Neves; Tânia Albuquerque; Swati Biswas; Diana Rita Barata Costa;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Inorganic Nanosystems: Theranostic Nanosystems, Volume 2
INDEXADO EM: Scopus
5
TÍTULO: Drug delivery for bone tissue engineering
AUTORES: Dalinda Eusébio; Tânia Albuquerque; Ana Neves; Rúben Faria; Cathy Ventura; Miguel Ferreira; Ângela Sousa; Diana Costa;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Advanced and Modern approaches for Drug Delivery
INDEXADO EM: Scopus
6
TÍTULO: Processed Food: Nutrition, Safety, and Public Health  Full Text
AUTORES: Albuquerque, Tania Goncalves; Bragotto, Adriana Pavesi Arisseto; Costa, Helena S.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF ENVIRONMENTAL RESEARCH AND PUBLIC HEALTH, VOLUME: 19, NÚMERO: 24
INDEXADO EM: WOS
7
TÍTULO: Are chloropropanols and glycidyl fatty acid esters a matter of concern in palm oil?
AUTORES: Albuquerque, TG; Costa, HS; Silva, MA; Oliveira, MBPP ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY, VOLUME: 105
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1
8
TÍTULO: Opuntia ficus-indica (L.) Mill.: A Multi-Benefit Potential to Be Exploited  Full Text
AUTORES: Silva, MA; Albuquerque, TG; Pereira, P; Ramalho, R ; Vicente, F; Oliveira, MBPP ; Costa, HS;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 26, NÚMERO: 4
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9
TÍTULO: Local News and Geolocation Technology in the Case of Portugal
AUTORES: Goncalves, TS; Jeronimo, P; Correia, JC;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: PUBLICATIONS, VOLUME: 9, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: WOS
10
TÍTULO: Fruit byproducts as alternative ingredients for bakery products
AUTORES: Mafalda Alexandra Silva; Tânia Gonçalves Albuquerque; Rita C. Alves; Beatriz B P P Oliveira ; Helena S Costa;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: Valorization of Agri-Food Wastes and By-Products: Recent Trends, Innovations and Sustainability Challenges
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 1
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