1
TÍTULO: Upcycling Wine Industry Waste: Dealcoholized Grape Pomace as a Platform for Bio-Based Material Innovation
AUTORES: Matias, Jorge Miguel; Braga, Fernando; Vilela, Alice;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: APPLIED SCIENCES-BASEL, VOLUME: 15, NÚMERO: 13
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
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2
TÍTULO: Mineral profile, oxidative stability and color traits in dry aged Meat: Integrative analysis
AUTORES: Ana Ribeiro; Fernando Braga; Oliveira, I; Filipe Silva; Paula Cristina Maia Teixeira; Cristina Maria Teixeira Saraiva;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: LWT, VOLUME: 231
INDEXADO EM: Scopus CrossRef
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3
TÍTULO: Variation of the Anthocyanin Content in Sambucus nigra L. Populations Growing in Portugal
AUTORES: Braga, FG; Carvalho, LM; Carvalho, MJ; Guedes Pinto, H; Torres Pereira, JM; Neto, MF; Monteiro, A;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Breeding Research on Aroinatic and Medicinal Plants
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TÍTULO: Hazardous impact of vinasse from distilled winemaking by-products in terrestrial plants and aquatic organisms  Full Text
AUTORES: Sousa RMOF ; Amaral, C; Fernandes, JMC; Fraga, I; Semitela, S; Braga, F; Coimbra, AM; Dias, AA ; Bezerra, RM; Sampaio, A ;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: ECOTOXICOLOGY AND ENVIRONMENTAL SAFETY, VOLUME: 183
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 30
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TÍTULO: Microwave Microscale Organic Experiments  Full Text
AUTORES: Fernando G Braga;
PUBLICAÇÃO: 1996, FONTE: Journal of Chemical Education, VOLUME: 73, NÚMERO: 5
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