2
TÍTULO: Storage Temperature Effect on Quality and Shelf-Life of Hericium erinaceus Mushroom
AUTORES: Silva, Mafalda; Vida, Manuela; Ramos, Ana Cristina; Lidon, Fernando J.; Reboredo, Fernando H.; Goncalves, Elsa M.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: HORTICULTURAE, VOLUME: 11, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
4
TÍTULO: Comparison of Two Organically Produced Tomato Cultivars After Micronutrients Enrichment
AUTORES: Campos Pessoa, Claudia; Daccak, Diana; Carmo Luis, Ines; Coelho Marques, Ana; Coelho, Ana Rita F.; Simoes, Manuela; Reboredo, Fernando; Manuela Silva, Maria; Fernanda Pessoa, Maria; Guerra, Mauro; Leitao, Roberta G.; Scotti Campos, Paula; Pais, Isabel P.; Ramalho, Jose C. ; Lidon, Fernando C.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: 3rd International Conference on Water Energy Food and Sustainability (ICoWEFS) in PROCEEDINGS OF THE 3RD INTERNATIONAL CONFERENCE ON WATER ENERGY FOOD AND SUSTAINABILITY, ICOWEFS 2023, VOLUME: Part F2516
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
6
TÍTULO: Effect of Urolithin A on Bovine Sperm Capacitation and In Vitro Fertilization  Full Text
AUTORES: Jorge, Manuela; Ferreira, Filipa C.; Marques, Carla C.; Batista, Maria C.; Oliveira, Paulo J.; Lidon, F.; Duarte, Sofia C.; Teixeira, Jose ; Pereira, Rosa M. L. N.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: ANIMALS, VOLUME: 14, NÚMERO: 18
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
7
TÍTULO: Smart Agricultural System Using Proximal Sensing, Artificial Intelligence, and LoRa Technology: A Case Study in Vineyard Management
AUTORES: Araujo, Sara Oleiro; Silva Peres, Ricardo; Bischof Pian, Livia; Lidon, Fernando; Cochicho Ramalho, Jose ; Barata, Jose;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: IEEE ACCESS, VOLUME: 12
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
8
TÍTULO: Effect of calcium on quality parameters in three varieties of tubers of Solanum tuberosum L. at harvest and after four and eight months of cold storage conservation  Full Text
AUTORES: Coelho, Ana Rita F.; Lidon, Fernando Cebola; Daccak, Diana; Luis, Ines Carmo; Marques, Ana Coelho; Pessoa, Claudia Campos; Silva, Maria Manuela; Simoes, Maria Manuela; Paulo Legoinha ; Ramalho, Jose Cochicho ; Pais, Isabel P.; Semedo, Jose Manuel N.; Scotti Campos, Paula; Goncalves, Elsa M.; Alvarenga, Nuno; Gomes, Sandra Fernandes; Reboredo, Fernando Henrique;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: EMIRATES JOURNAL OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 36
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
9
TÍTULO: Elemental Composition and Implications on Brown Rice Flour Biofortified with Selenium
AUTORES: Marques, Ana Coelho; Lidon, Fernando C.; Coelho, Ana Rita F.; Pessoa, Claudia Campos; Daccak, Diana; Luis, Ines Carmo; Simoes, Manuela; Scotti Campos, Paula; Almeida, Ana Sofia; Guerra, Mauro ; Leitao, Roberta G.; Bagulho, Ana; Moreira, Jose; Pessoa, Maria F.; Paulo Legoinha ; Ramalho, Jose C. ; Semedo, Jose N.; Palha, Lourenco; Silva, Catia; Silva, Maria Manuela; Oliveira, Karliana; Pais, Isabel P.; Reboredo, Fernando H.; ...Mais
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: PLANTS-BASEL, VOLUME: 12, NÚMERO: 8
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
Página 1 de 11. Total de resultados: 106.