1
TÍTULO: Effects of a green seaweed from the Atlantic coast (Ulva lactuca) on gut microbiota, using an in vitro colon model
AUTORES: Aroa López-Santamarina; Paula Roade-Pérez; Alicia del Carmen Mondragón-Portocarrero; Alejandra Cardelle-Cobas; Alberto Cepeda; José Manuel Miranda;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Food Bioscience, VOLUME: 63
INDEXADO EM: CrossRef
2
TÍTULO: The Role of Dairy in Human Nutrition: Myths and Realities  Full Text
AUTORES: Laura Sanjulián; Salvador Fernández-Rico; Nerea González-Rodríguez; Alberto Cepeda; José Manuel Miranda; Cristina Fente; Alexandre Lamas; Patricia Regal;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Nutrients, VOLUME: 17, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: CrossRef
3
TÍTULO: Sulfathiazole: Analytical methods for quantification in seawater and macroalgae  Full Text
AUTORES: Sara Leston; Carolina Nebot; Margarida Nunes; Alberto Cepeda; Miguel Angelo Pardal; Fernando Ramos;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: ENVIRONMENTAL TOXICOLOGY AND PHARMACOLOGY, VOLUME: 39, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 7
4
TÍTULO: The influence of sulfathiazole on the macroalgae Ulva lactuca  Full Text
AUTORES: Sara Leston; Margarida Nunes; Ivan Viegas ; Carolina Nebot; Alberto Cepeda; Miguel Angelo Pardal; Fernando Ramos;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: CHEMOSPHERE, VOLUME: 100
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 11