Cristina Nerin
AuthID: R-00G-G05
1
TÃTULO:  Phytochemical Study and In Vitro Antioxidant Activity of Helianthemum cinereum Along with Antitumor Activity of the Isolated trans-Tiliroside and Luteolin 4′-O-β-Xyloside  Full Text
AUTORES: Bertella, Anis; Smadi, Abla; Benhabrou, Hakim; Salvador, Diana; Wrona, Magdalena; Oliveira, Helena ; Sidaoui, Abouamama; Gavril Luminita, Georgiana; Pinto, Diana C. G. A.; Olewnik Kruszkowska, Ewa; Nerin, Cristina; Silva, Artur M. S.; Bitam, Fatma;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 29, NÚMERO: 24
AUTORES: Bertella, Anis; Smadi, Abla; Benhabrou, Hakim; Salvador, Diana; Wrona, Magdalena; Oliveira, Helena ; Sidaoui, Abouamama; Gavril Luminita, Georgiana; Pinto, Diana C. G. A.; Olewnik Kruszkowska, Ewa; Nerin, Cristina; Silva, Artur M. S.; Bitam, Fatma;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 29, NÚMERO: 24
2
TÃTULO:  Active and intelligent food packaging
AUTORES: Nerin, C; Vera, P; Canellas, E;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: Food Safety and Protection
AUTORES: Nerin, C; Vera, P; Canellas, E;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: Food Safety and Protection
INDEXADO EM:  Scopus
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 Scopus3
TÃTULO:  Antimicrobial properties and mode of action of mustard and cinnamon essential oils and their combination against foodborne bacteria  Full Text
AUTORES: Isabel Clemente; Margarita Aznar; Filomena Silva; Cristina Nerin;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES, VOLUME: 36
AUTORES: Isabel Clemente; Margarita Aznar; Filomena Silva; Cristina Nerin;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES, VOLUME: 36
4
TÃTULO:  Stilbene phytoallexins inclusion complexes: A natural-based strategy to control foodborne pathogen Campylobacter  Full Text
AUTORES: Filomena Silva; Cristina Nerin; Fernanda C Domingues;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 54
AUTORES: Filomena Silva; Cristina Nerin; Fernanda C Domingues;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 54
5
TÃTULO:  Strategies to improve the solubility and stability of stilbene antioxidants: A comparative study between cyclodextrins and bile acids  Full Text
AUTORES: Filomena Silva ; Ana Figueiras; Eugenia Gallardo; Cristina Nerin; Fernanda C Domingues ;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 145
AUTORES: Filomena Silva ; Ana Figueiras; Eugenia Gallardo; Cristina Nerin; Fernanda C Domingues ;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 145
 
  
 