Ignacio Ballesteros
AuthID: R-00G-G73
1
TÃTULO: In Vitro Assessment of the Prebiotic Potential of Xylooligosaccharides from Barley Straw
AUTORES: Cristina Álvarez; Alberto González; Ignacio Ballesteros; Beatriz Gullón; María José Negro;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Foods, VOLUME: 12, NÚMERO: 1
AUTORES: Cristina Álvarez; Alberto González; Ignacio Ballesteros; Beatriz Gullón; María José Negro;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Foods, VOLUME: 12, NÚMERO: 1
2
TÃTULO: Production, purification and characterisation of oligosaccharides from olive tree pruning autohydrolysis Full Text
AUTORES: Cristobal Cara; Encarnacion Ruiz; Florbela Carvalheiro; Patricia Moura; Ignacio Ballesteros; Eulogio Castro; Francisco Girio;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS, VOLUME: 40, NÚMERO: 1
AUTORES: Cristobal Cara; Encarnacion Ruiz; Florbela Carvalheiro; Patricia Moura; Ignacio Ballesteros; Eulogio Castro; Francisco Girio;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS, VOLUME: 40, NÚMERO: 1