Nertila Malushi
AuthID: R-00H-C3S
1
TÃTULO: Unravelling the phytonutrients and antioxidant properties of European Vicia faba L. seeds Full Text
AUTORES: Inês Maria Valente ; Ana R J Cabrita ; Nertila Malushi; Hugo M Oliveira; Lumturi Papa; Jose A Rodrigues ; Antonio J M Fonseca ; Margarida R G Maia ;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 116
AUTORES: Inês Maria Valente ; Ana R J Cabrita ; Nertila Malushi; Hugo M Oliveira; Lumturi Papa; Jose A Rodrigues ; Antonio J M Fonseca ; Margarida R G Maia ;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 116
2
TÃTULO: Profiling of phenolic compounds and antioxidant properties of European varieties and cultivars of Vicia faba L. pods Full Text
AUTORES: Inês Maria Valente ; Margarida R G Maia ; Nertila Malushi; Hugo M Oliveira; Lumturi Papa; Jose A Rodrigues ; Antonio J M Fonseca ; Ana R J Cabrita ;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: PHYTOCHEMISTRY, VOLUME: 152
AUTORES: Inês Maria Valente ; Margarida R G Maia ; Nertila Malushi; Hugo M Oliveira; Lumturi Papa; Jose A Rodrigues ; Antonio J M Fonseca ; Ana R J Cabrita ;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: PHYTOCHEMISTRY, VOLUME: 152
3
TÃTULO: DETERMINATION OF CHEMICAL CONTENT AND DRY MATTER DIGESTIBILITY OF SOME UNDER-UTILIZED FEEDS IN RUMINANTS FEEDING THROUGH TWO IN VITRO METHODS
AUTORES: Nertila Malushi; Lumturi Papa; Margarida Maia; Hugo Oliveira;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: SCIENTIFIC PAPERS-SERIES D-ANIMAL SCIENCE, VOLUME: 60
AUTORES: Nertila Malushi; Lumturi Papa; Margarida Maia; Hugo Oliveira;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: SCIENTIFIC PAPERS-SERIES D-ANIMAL SCIENCE, VOLUME: 60
INDEXADO EM: WOS