Ângelo Filipe Santos Luís
AuthID: R-001-RC6
1
TÃTULO:  The role of ayahuasca in cell viability and oxidative stress in gastric adenocarcinoma cell line  Full Text
AUTORES: Goncalves, Joana; Cascalheira, Jose Francisco; Valentao, Patricia ; Luis, Angelo; Gallardo, Eugenia; Duarte, Ana Paula;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: NATURAL PRODUCT RESEARCH
AUTORES: Goncalves, Joana; Cascalheira, Jose Francisco; Valentao, Patricia ; Luis, Angelo; Gallardo, Eugenia; Duarte, Ana Paula;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: NATURAL PRODUCT RESEARCH
2
TÃTULO:  Quorum sensing inhibition evaluation method: An experiment-based microbiology laboratory course  Full Text
AUTORES: Luis, Angelo; Domingues, Fernanda;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: BIOCHEMISTRY AND MOLECULAR BIOLOGY EDUCATION
AUTORES: Luis, Angelo; Domingues, Fernanda;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: BIOCHEMISTRY AND MOLECULAR BIOLOGY EDUCATION
3
TÃTULO:  First Chemical Profile Analysis of Acacia Pods
AUTORES: Pedro, Soraia I.; Fernandes, Tiago A.; Luis, Angelo; Antunes, Alexandra M. M. ; Goncalves, Jose C.; Gominho, J ; Gallardo, Eugenia; Anjos, Ofelia;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: PLANTS-BASEL, VOLUME: 12, NÚMERO: 19
AUTORES: Pedro, Soraia I.; Fernandes, Tiago A.; Luis, Angelo; Antunes, Alexandra M. M. ; Goncalves, Jose C.; Gominho, J ; Gallardo, Eugenia; Anjos, Ofelia;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: PLANTS-BASEL, VOLUME: 12, NÚMERO: 19
4
TÃTULO:  Brain-Targeted Delivery of Pre-miR-29b Using Lactoferrin-Stearic Acid-Modified-Chitosan/Polyethyleneimine Polyplexes  Full Text
AUTORES: Pereira, P; Barreira, M; Cruz, C ; Tomas, J; Luis, A; Pedro, AQ; Queiroz, JA; Sousa, F;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: PHARMACEUTICALS, VOLUME: 13, NÚMERO: 10
AUTORES: Pereira, P; Barreira, M; Cruz, C ; Tomas, J; Luis, A; Pedro, AQ; Queiroz, JA; Sousa, F;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: PHARMACEUTICALS, VOLUME: 13, NÚMERO: 10
5
TÃTULO:  Antioxidant properties of coriander essential oil and linalool and their potential to control Campylobacter spp.
AUTORES: Andreia Duarte; Angelo Luis; Monica Oleastro; Fernanda C Domingues;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 61
AUTORES: Andreia Duarte; Angelo Luis; Monica Oleastro; Fernanda C Domingues;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 61
6
TÃTULO:  Chemical composition, antioxidant, antibacterial and anti-quorum sensing activities of Eucalyptus globulus and Eucalyptus radiata essential oils  Full Text
AUTORES: Angelo Luis; Andreia Duarte; Gominho, J ; Fernanda Domingues; Ana Paula Duarte;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS, VOLUME: 79
AUTORES: Angelo Luis; Andreia Duarte; Gominho, J ; Fernanda Domingues; Ana Paula Duarte;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS, VOLUME: 79
7
TÃTULO:  Bioassay-guided fractionation, GC-MS identification and in vitro evaluation of antioxidant and antimicrobial activities of bioactive compounds from Eucalyptus globulus stump wood methanolic extract  Full Text
AUTORES: Angelo Luis; Duarte M Neiva ; Helena Pereira ; Gominho, J ; Fernanda Domingues; Ana Paula Duarte;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS, VOLUME: 91
AUTORES: Angelo Luis; Duarte M Neiva ; Helena Pereira ; Gominho, J ; Fernanda Domingues; Ana Paula Duarte;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS, VOLUME: 91
8
TÃTULO:  Biological Properties of Plant-Derived Alkylresorcinols: Mini-Review
AUTORES: Angelo Luis; Fernanda Domingues; Ana Paula Duarte;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: MINI-REVIEWS IN MEDICINAL CHEMISTRY, VOLUME: 16, NÚMERO: 11
AUTORES: Angelo Luis; Fernanda Domingues; Ana Paula Duarte;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: MINI-REVIEWS IN MEDICINAL CHEMISTRY, VOLUME: 16, NÚMERO: 11
9
TÃTULO:  Resveratrol encapsulation with methyl-beta-cyclodextrin for antibacterial and antioxidant delivery applications  Full Text
AUTORES: Andreia Duarte; Ana Martinho; Angelo Luis; Ana Figueiras; Monica Oleastro; Fernanda C Domingues; Filomena Silva;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 63, NÚMERO: 2
AUTORES: Andreia Duarte; Ana Martinho; Angelo Luis; Ana Figueiras; Monica Oleastro; Fernanda C Domingues; Filomena Silva;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 63, NÚMERO: 2
10
TÃTULO:  Antistaphylococcal and biofilm inhibitory activities of gallic, caffeic, and chlorogenic acids  Full Text
AUTORES: Angelo Luis; Filomena Silva; Sonia Sousa; Ana Paula Duarte; Fernanda Domingues;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: BIOFOULING, VOLUME: 30, NÚMERO: 1
AUTORES: Angelo Luis; Filomena Silva; Sonia Sousa; Ana Paula Duarte; Fernanda Domingues;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: BIOFOULING, VOLUME: 30, NÚMERO: 1
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