Nassima Didouh
AuthID: R-00K-YRY
1
TÃTULO: Pasteurized milk: A highlight on potential sources of contamination by aerobic spore-forming bacteria
AUTORES: Medjahdi, Khadidja; Didouh, Nassima; Araujo, Ricardo;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 171
AUTORES: Medjahdi, Khadidja; Didouh, Nassima; Araujo, Ricardo;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 171
2
TÃTULO: Essential oils application as Bacillus cereus antispore agent in food hygiene
AUTORES: Didouh, Nassima; Saifi, Mounir; Aissaoui, Nadia; Medjahdi, Khadidja; Khiri, Zahia; Achek, Rachid; Moussa Boudjemaa, Boumedine; Araujo, Ricardo;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURE AND FOOD RESEARCH, VOLUME: 18
AUTORES: Didouh, Nassima; Saifi, Mounir; Aissaoui, Nadia; Medjahdi, Khadidja; Khiri, Zahia; Achek, Rachid; Moussa Boudjemaa, Boumedine; Araujo, Ricardo;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURE AND FOOD RESEARCH, VOLUME: 18