1
TÍTULO: Preservation Methods in Isolates of Sporothrix Characterized by Polyphasic Approach
AUTORES: Rabello, Vanessa Brito de Souza; Correa Moreira, Danielly; Santos, Cledir; Pinto, Tatiana Casto Abreu; Procopio Azevedo, Anna Carolina; Boechat, Jessica; Coelho, Rowena Alves; Almeida Paes, Rodrigo; Costa, Gisela; Lima, Nelson ; Zancope Oliveira, Rosely Maria; Oliveira, Manoel Marques Evangelista;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: JOURNAL OF FUNGI, VOLUME: 9, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1
2
TÍTULO: Antifungal Potential of Capsaicinoids and Capsinoids from the Capsicum Genus for the Safeguarding of Agrifood Production: Advantages and Limitations for Environmental Health
AUTORES: Costa, Jessica; Sepulveda, Marcela; Gallardo, Victor; Cayun, Yasna; Santander, Christian; Ruiz, Antonieta; Reyes, Marjorie; Santos, Carla; Cornejo, Pablo; Lima, Nelson ; Santos, Cledir;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: MICROORGANISMS, VOLUME: 10, NÚMERO: 12
INDEXADO EM: WOS CrossRef: 1
3
TÍTULO: Occurrence of Aflatoxins and Ochratoxin A during Merken Pepper Powder Production in Chile
AUTORES: Costa, Jessica; Santos, Carla; Soares, Celia; Rodriguez, Rodrigo; Lima, Nelson ; Santos, Cledir;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 23
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 5
4
TÍTULO: Taxonomy and phylogenetic analysis reveal one new genus and three new species in Inonotus s.l. (Hymenochaetaceae) from Brazil
AUTORES: de Lima, VX; de Oliveira, VRT; de Lima, NC; Oliveira, JRC; Santos, C; Lima, N ; Gibertoni, TB;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: CRYPTOGAMIE MYCOLOGIE, VOLUME: 43, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 5
5
TÍTULO: An overview on possible links between aflatoxin B-1 exposure and gallbladder cancer  Full Text
AUTORES: Costa, J; Lima, N ; Santos, C;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: MYCOTOXIN RESEARCH, VOLUME: 37, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 5
6
TÍTULO: Development of Microbiome Biobanks - Challenges and Opportunities
AUTORES: Ryan, MJ; Schloter, M; Berg, G; Kostic, T; Kinkel, LL; Eversole, K; Macklin, JA; Schelkle, B; Kazou, M; Sarand, I; Singh, BK; Fischer, D; Maguin, E; Ferrocino, I; Lima, N ; McClure, RS; Charles, TC; de Souza, RSC; Kiran, GS; Krug, HL; Taffner, J; Roume, H; Selvin, J; Smith, D; Rybakova, D; Sessitsch, A; ...Mais
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: TRENDS IN MICROBIOLOGY, VOLUME: 29, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 33
7
TÍTULO: Development of Microbiome Biobanks – Challenges and Opportunities
AUTORES: M.J Ryan; Schloter, M; Berg, G; Kostic, T; L.L Kinkel; Eversole, K; J.A Macklin; Schelkle, B; Kazou, M; Sarand, I; B.K Singh; Fischer, D; Maguin, E; Ferrocino, I; Lima, N ; R.S McClure; T.C Charles; R.S.C de Souza; G.S Kiran; H.L Krug; Taffner, J; Roume, H; Selvin, J; Smith, D; Rybakova, D; Sessitsch, A; ...Mais
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: Trends in Microbiology, VOLUME: 29, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: CrossRef: 2
9
TÍTULO: Erratum: “Development of Microbiome Biobanks – Challenges and Opportunities” (Trends in Microbiology 29, 89–92; 2021) (Trends in Microbiology (2021) 29(2) (89–92), (S0966842X20301888), (10.1016/j.tim.2020.06.009))
AUTORES: Ryan M.J.; Schloter M.; Berg G.; Kostic T.; Kinkel L.L.; Eversole K.; Macklin J.A.; Schelkle B.; Kazou M.; Sarand I.; Singh B.K.; Fischer D.; Maguin E.; Ferrocino I.; Lima N. ; McClure R.S.; Charles T.C.; de Souza R.S.C.; Kiran G.S.; Krug H.L.; Taffner J.; Roume H.; Selvin J.; Smith D.; Rybakova D.; Sessitsch A.; ...Mais
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: Trends in Microbiology, VOLUME: 29, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus
10
TÍTULO: Influence of S. cerevisiae and P. kluyveri as starters on chocolate flavour  Full Text
AUTORES: Moreira, I; Costa, J; Vilela, L; Lima, N ; Santos, C; Schwan, R;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 101, NÚMERO: 10
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 11
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