1
TÍTULO: Food Frequency Questionnaire to Assess Fiber Intake and Its Relationship with Health
AUTORES: Maria Lidia Palma; Mariana Batalha; Joana Pereira; Maria Joao Cebola ; Paula Pereira; Marisa Nicolai;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: International Journal of Nutrition and Food Sciences
INDEXADO EM: CrossRef
2
TÍTULO: Influence of Front-of-Pack Nutrition Labelling on Portuguese Consumers’ Food Preferences - a Preliminary Study
AUTORES: Joana Marcos; Duarte Gomes; Lídia L Palma; João J Cebola ; Paula Pereira; Marisa Nicolai; Raquel Carriço;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Research Journal of Food and Nutrition, VOLUME: 6, NÚMERO: 1
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3
TÍTULO: Insights on the Performance of Nickel Foam and Stainless Steel Foam Electrodes for Alkaline Water Electrolysis  Full Text
AUTORES: Santos, Ana L.; Cebola, Maria Joao ; Antunes, Jorge; Santos, Diogo M. F.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: SUSTAINABILITY, VOLUME: 15, NÚMERO: 14
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1
4
TÍTULO: Potential of supercritical fluid myrtle extracts as an active ingredient and co-preservative for cosmetic and topical pharmaceutical applications
AUTORES: Pereira, Paula; Mauricio, Elisabete Muchagato; Duarte, Maria Paula; Lima, Katelene; Fernandes, Ana S. ; Bernardo Gil, Gabriela; Cebola, Maria Joao ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: SUSTAINABLE CHEMISTRY AND PHARMACY, VOLUME: 28
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 5
5
TÍTULO: Towards the Hydrogen Economy-A Review of the Parameters That Influence the Efficiency of Alkaline Water Electrolyzers  Full Text
AUTORES: Santos, AL; Cebola, MJ ; Santos, DMF;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: ENERGIES, VOLUME: 14, NÚMERO: 11
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 48
6
TÍTULO: Green extraction of Sambucus nigra L. for potential application in skin nanocarriers
AUTORES: Mota, AH; Andrade, JM; Ntungwe, EN; Pereira, P; Cebola, MJ ; Bernardo Gil, MG; Molpeceres, J; Rijo, P ; Viana, AS ; Ascensao, L; Reis, CP ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: GREEN MATERIALS, VOLUME: 8, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
7
TÍTULO: Parvifloron D from Plectranthus strigosus: Cytotoxicity Screening of Plectranthus spp. Extracts  Full Text
AUTORES: Catarina Garcia; Epole Ntungwe; Ana Rebelo; Claudia Bessa; Tijana Stankovic; Jelena Dinic; Ana Diaz Lanza; Catarina P Reis ; Amilcar Roberto; Paula Pereira; Maria Joao Cebola ; Lucilia Saraiva ; Milica Pesic; Noelia Duarte; Patricia Rijo ;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: BIOMOLECULES, VOLUME: 9, NÚMERO: 10
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
9
TÍTULO: Antioxidant capacity and identification of bioactive compounds of Myrtus communis L. extract obtained by ultrasound-assisted extraction
AUTORES: Pereira, P; Cebola, MJ ; Oliveira, MC; Gil, MGB;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE, VOLUME: 54, NÚMERO: 13
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 25
10
TÍTULO: Composition of Myrtus communis L. Essential Oils as Affected by Climatic Conditions. Composição dos Óleos Essenciais de Myrtus communis L. Influenciada por Condições Climáticas
AUTORES: Paula Pereira; Maria João Cebola ; Gabriela G Bernardo-Gil;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: Journal Biomedical and Biopharmaceutical Research, VOLUME: 13, NÚMERO: 2
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