• Publicações
  • Investigadores
  • Instituições
  • 0
  • Entrar
    • Autenticação Federada (Clique na imagem)

      Autenticação local    Recuperar Palavra-passe    Registar

       

Maria João de Almeida Coelho de Sousa


AuthID: R-000-KHR
  • Publicações
  • Confirmadas
  • Para Validar
-

Publicações Confirmadas: 6



1
TÍTULO: Chemical characterization and antioxidant properties of Lepista nuda fruiting bodies and mycelia obtained by in vitro culture: Effects of collection habitat and culture media  Full Text
AUTORES: Sara Pinto; Lillian Barros ; Maria Joao Sousa ; Isabel C F R Ferreira ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 51, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
2
TÍTULO: Phenolic profiles of cultivated, in vitro cultured and commercial samples of Melissa officinalis L. infusions  Full Text
AUTORES: Lillian Barros ; Montserrat Duenas; Maria Ines Dias; Maria Joao Sousa ; Celestino Santos Buelga; Isabel C F R Ferreira ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 136, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: Portuguese wild mushrooms at the "pharma-nutrition" interface: Nutritional characterization and antioxidant properties  Full Text
AUTORES: Ana Raquel Leal; Lillian Barros ; Joao C M Barreira ; Maria Joao Sousa ; Anabela Martins; Celestino Santos Buelga; Isabel C F R Ferreira ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 50, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: Systematic comparison of nutraceuticals and antioxidant potential of cultivated, in vitro cultured and commercial Melissa officinalis samples  Full Text
AUTORES: Maria Ines Dias; Lillian Barros ; Maria Joao Sousa ; Isabel C F R Ferreira ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY, VOLUME: 50, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
5
TÍTULO: Biomolecule Profiles in Inedible Wild Mushrooms with Antioxidant Value  Full Text
AUTORES: Filipa S Reis; Eliana Pereira; Lillian Barros ; Maria Joao Sousa ; Anabela Martins; Isabel C F R Ferreira ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 16, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: Toward the Antioxidant and Chemical Characterization of Mycorrhizal Mushrooms from Northeast Portugal  Full Text
AUTORES: Filipa S Reis; Sandrina A Heleno; Lillian Barros ; Maria Joao Sousa ; Anabela Martins; Celestino Santos Buelga; Isabel C F R Ferreira ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: JOURNAL OF FOOD SCIENCE, VOLUME: 76, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID

Publication Export Settings


Export Preview

                        

Publication Print Settings


Print Preview

                        

Selecione a Fonte

Esta publicação tem:
  • 2 registos no ISI
  • 2 registos no SCOPUS
  • 2 registos no DBLP
  • 2 registos no Unpaywall
  • 2 registos no Openlibrary
  • 2 registos no Handle
  • 2 registos no DataCite
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.

    Comparar Publicações

    Authenticus

    Um espaço para investigadores e suas Instituições

    Links Úteis

    • Sobre o Authenticus
    • A Equipa
    • Algoritmo
    • Changelog

    Ajuda

    •  FAQ
    •  Video
    •  Contactos
    •  support@authenticus.pt

    © 2025 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved Política de Privacidade | Terms of Service