Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
Elsa Cristina Carona de Sousa Lamy
AuthID:
R-000-4JH
Publicações
Confirmadas
Para Validar
Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Article (62)
Book Chapter (14)
Editorial Material (7)
Review (6)
Article in Press (4)
Book (2)
Abstract (1)
Unpublished (1)
Year Start - End:
1999
2000
2001
2002
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
2025
-
2025
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
1999
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 97
1
TÃTULO:
Changes in Salivary Protein Profile Induced by Weight Loss Due to Physical Activity and Energy Restriction
AUTORES:
Carla Simões; Lénia Rodrigues; Carlos Cordeiro;
Armando Raimundo
; Fernando Capela e Silva; Celia Miguel Antunes; Ana Rodrigues Costa;
Elsa Lamy
;
PUBLICAÇÃO:
2025
INDEXADO EM:
CrossRef
NO MEU:
CIÊNCIAVITAE
2
TÃTULO:
Changes in the saliva proteome analysed by gel-proteomics in horses diagnosed with equine gastric ulcer syndrome (EGUS) at diagnosis and after successful treatment
Full Text
AUTORES:
María José López Martínez;
Elsa Lamy
; José Joaquín Cerón; Ignacio Ayala; María Dolores Contreras Aguilar; Ida-Marie Holm Henriksen; Alberto Muñoz Prieto; Sanni Hansen;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
Research in Veterinary Science,
VOLUME:
167
INDEXADO EM:
Scopus
CrossRef
:
3
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
3
TÃTULO:
Determinants of Consumers' Acceptance and Adoption of Novel Food in View of More Resilient and Sustainable Food Systems in the EU: A Systematic Literature Review
AUTORES:
Laureati, Monica; De Boni, Annalisa; Saba, Anna;
Lamy, Elsa
; Minervini, Fabio; Delgado, Amelia M.; Sinesio, Fiorella;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
FOODS,
VOLUME:
13,
NÚMERO:
10
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
1
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
4
TÃTULO:
Disentangling cross-modality and affect in sonic seasoning: The effect of music associated with different degrees of sweetness and valence on food perception
AUTORES:
Guedes, David;
Garrido, Margarida V.
;
Lamy, Elsa
;
Prada, Marilia
;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
INTERNATIONAL JOURNAL OF GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE,
VOLUME:
35
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
5
TÃTULO:
Mastication of Carrots with Different Shapes Affects the Composition of the Salivary Proteome-A Pilot Study
AUTORES:
Perez Jimenez, Maria; Boieiro, Dora; Simoes, Carla; Carreira, Laura; Capela e Silva, Fernando;
Lamy, Elsa
;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
APPLIED SCIENCES-BASEL,
VOLUME:
14,
NÚMERO:
23
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
CIÊNCIAVITAE
6
TÃTULO:
Models for Oral Biology Research 2.0
AUTORES:
Silva, Fernando Capela e
;
Lamy, Elsa
; Castelo, Paula Midori;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
BIOMEDICINES,
VOLUME:
12,
NÚMERO:
12
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
CIÊNCIAVITAE
7
TÃTULO:
Moroccan eating habits during COVID-19 lockdown: a preliminary analysis
AUTORES:
Zian, Zeineb; Bouhoudan, Assia; Bakkach, Joaira; Mourabit, Nadira; Barakat, Amina; Nourouti, Naima Ghailani; Mechita, Mohcine Bennani;
Lamy, Elsa
;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
DISCOVER FOOD,
VOLUME:
4,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
WOS
CrossRef
NO MEU:
CIÊNCIAVITAE
8
TÃTULO:
Bidirectionality in multisensory perception: Examining the mutual influences between audition and taste
Full Text
AUTORES:
Guedes, David;
Prada, Marilia
;
Lamy, Elsa
;
Garrido, Margarida, V
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
FOOD QUALITY AND PREFERENCE,
VOLUME:
110
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
3
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
9
TÃTULO:
Body-oriented interventions to promote preschoolers' social-emotional competence: a quasi-experimental study
Full Text
AUTORES:
Rodrigues, Andreia Dias;
Marmeleira, Jose
;
Pomar, Clarinda
;
Lamy, Elsa
; Guerreiro, Daniela; Veiga, Guida;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
FRONTIERS IN PSYCHOLOGY,
VOLUME:
14
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
1
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
10
TÃTULO:
Changes in the Saliva Proteome of Pigs with Diarrhoea Caused by Escherichia coli
AUTORES:
Rodrigues, Miguel; Jose Lopez Martinez, Maria; Ortin Bustillo, Alba; Joaquin Ceron, Jose; Martinez Subiela, Silvia; Munoz Prieto, Alberto;
Lamy, Elsa
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
PROTEOMES,
VOLUME:
11,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
2
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
Adicionar à lista
Marked
Marcar Todas
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
CSV
PDF
Export Preview
Print
×
Publication Print Settings
HTML
PDF
Print Preview
Página 1 de 10. Total de resultados: 97.
<<
<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
>
>>
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
2 registos no
DataCite
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2025 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service