1
TÍTULO: A Comparative Study of the Biological Properties of <i>Eugenia uniflora</i> L. Fruits and Leaves Related to the Prevention of Cardiovascular Diseases  Full Text
AUTORES: Goncalves, Jessica; Hontman, Nance; Perestrelo, Rosa; Camara, Jose S. ;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: LIFE-BASEL, VOLUME: 15, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Unpaywall
NO MEU: ORCID
2
TÍTULO: Edible Flowers in Modern Gastronomy: A Study of Their Volatilomic Fingerprint and Potential Health Benefits  Full Text
AUTORES: Fernandez Pintor, Begona; Perestelo, Rosa; Morante Zarcero, Sonia; Sierra, Isabel; Camara, Jose S. ;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 30, NÚMERO: 8
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
3
TÍTULO: Improved methodology to survey veterinary antibiotics in environmental samples using μSPEed microextraction followed by ultraperformance liquid chromatography
AUTORES: Antos, Joanna; Garcia Cansino, Laura; Garcia, Maria angeles; Ginter Kramarczyk, Dobrochna; Marina, Maria Luisa; Zembrzuska, Joanna; Camara, Jose S. ; JORGE PEREIRA;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: COMMUNICATIONS CHEMISTRY, VOLUME: 8, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1
4
TÍTULO: Integrating OMICS-based platforms and analytical tools for diagnosis and management of pancreatic cancer: a review
AUTORES: Sousa, Patricia; Silva, Laurentina; Camara, Jose S. ; de Pinho, Paula Guedes ; Perestrelo, Rosa;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: MOLECULAR OMICS, VOLUME: 21, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 3
5
TÍTULO: Multifaceted Biological Activities of Culinary Herb and Spice Extracts: In Vitro and In Silico Simulation Insights into Inflammation-Related Targets
AUTORES: Hontman, Nance; Goncalves, Jessica; Camara, Jose S. ; Perestrelo, Rosa;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FOODS, VOLUME: 14, NÚMERO: 9
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
6
TÍTULO: Unveiling potential functional applications of grape pomace extracts based on their phenolic profiling, bioactivities, and circular bioeconomy
AUTORES: Abreu, Teresa; Luis, Catarina; Camara, Jose S. ; Teixeira, Juan; Perestrelo, Rosa;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: BIOMASS CONVERSION AND BIOREFINERY
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1
7
TÍTULO: Characterization of the Volatilomic Fingerprint of Culinary Aromatic Herbs: A Comparative Study Based on Chemometric Analysis
AUTORES: Izcara, Sergio; Perestrelo, Rosa; Morante Zarcero, Sonia; Sierra, Isabel; Camara, Jose Sousa ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: SEPARATIONS, VOLUME: 11, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Unpaywall
NO MEU: ORCID
8
TÍTULO: Corrigendum to “Phytochemicals and bioactive constituents in food packaging - A systematic review” [Heliyon 9(11) (November 2023) e21196] (Heliyon (2023) 9(11), (S2405844023084049), (10.1016/j.heliyon.2023.e21196))
AUTORES: Shahida Anusha Siddiqui; Sipper Khan; Mohammad Mehdizadeh; Nur Alim Bahmid; Danung Nur Adli; Tony R Walker; Rosa Perestrelo; José S Câmara ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Heliyon, VOLUME: 10, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus CrossRef Unpaywall
NO MEU: ORCID
9
TÍTULO: Evaluation of the Potential of Urinary Volatilomic Patterns of COVID-19 Patients Infected With SARS-CoV-2 for Disease Diagnosis. An Exploratory Study
AUTORES: Giulia Riccio; Joana Neto; Cristina V Berenguer; Cristina P Ornelas; Viviana Greco; JORGE PEREIRA; Rosa Perestrelo; José S Câmara ;
PUBLICAÇÃO: 2024
INDEXADO EM: CrossRef
NO MEU: ORCID
10
TÍTULO: Evaluation the potential of urinary volatilomic patterns of patients infected with SARS-CoV-2 for COVID-19 diagnosis. An exploratory study
AUTORES: José S Câmara ; Giulia Riccio; Joana Neto; Cristina V Berenguer; Cristina P Ornelas; Viviana Greco; JORGE PEREIRA; Rosa Perestrelo;
PUBLICAÇÃO: 2024
INDEXADO EM: CrossRef
NO MEU: ORCID
Página 1 de 25. Total de resultados: 242.