1
TÍTULO: Deflamin Attenuated Lung Tissue Damage in an Ozone-Induced COPD Murine Model by Regulating MMP-9 Catalytic Activity  Full Text
AUTORES: Baltazar Garcia, Elia Ana; Vargas Guerrero, Belinda; Lima, Ana ; Ferreira, Ricardo Boavida; Mendoza Magana, Maria Luisa; Ramirez Herrera, Mario Alberto; Baltazar Diaz, Tonatiuh Abimael; Dominguez Rosales, Jose Alfredo; Salazar Montes, Adriana Maria; Gurrola Diaz, Carmen Magdalena;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF MOLECULAR SCIENCES, VOLUME: 25, NÚMERO: 10
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
2
TÍTULO: Effects of Particle Size on Physicochemical and Nutritional Properties and Antioxidant Activity of Apple and Carrot Pomaces
AUTORES: Salari, Saeed; Ferreira, Joana; Lima, Ana ; Sousa, Isabel ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 3
3
TÍTULO: Milk Antiviral Proteins and Derived Peptides against Zoonoses  Full Text
AUTORES: Santos, Isabel; Silva, Mariana; Gracio, Madalena; Pedroso, Laurentina; Lima, Ana ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF MOLECULAR SCIENCES, VOLUME: 25, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
4
TÍTULO: Silymarin inhibits dermal gelatinolytic activity and reduces cutaneous inflammation  Full Text
AUTORES: Mota, Joana; Faria Silva, Catarina; Resendes, Ana; Santos, Maria Isabel; Carvalheiro, Manuela Colla; Lima, Ana ; Simoes, Sandra ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: NATURAL PRODUCT RESEARCH
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
5
TÍTULO: Influence of Particle Size and Extraction Methods on Phenolic Content and Biological Activities of Pear Pomace
AUTORES: Ferreira, Joana; Tkacz, Karolina; Turkiewicz, Igor Piotr; Santos, Maria Isabel; Belas, Adriana; Lima, Ana ; Wojdylo, Aneta; Sousa, Isabel ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 23
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 2
6
TÍTULO: One Health Perspectives on Food Safety in Minimally Processed Vegetables and Fruits: From Farm to Fork
AUTORES: Santos, Maria Isabel; Gracio, Madalena; Silva, Mariana Camoesas; Pedroso, Laurentina; Lima, Ana ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: MICROORGANISMS, VOLUME: 11, NÚMERO: 12
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 6
7
TÍTULO: RuBisCO as a protein source for potential food applications: A review
AUTORES: Madalena Grácio; Sabrina Oliveira; Ana Lima ; Ricardo Boavida Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Food Chemistry, VOLUME: 419
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 7
8
TÍTULO: Applications of Contrast-Enhanced Ultrasound in Splenic Studies of Dogs and Cats  Full Text
AUTORES: Canejo Teixeira, Rute; Lima, Ana; Santana, Ana ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: ANIMALS, VOLUME: 12, NÚMERO: 16
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 4
9
TÍTULO: Applications of Essential Oils as Antibacterial Agents in Minimally Processed Fruits and Vegetables-A Review
AUTORES: Santos, Maria Isabel S.; Marques, Catia; Mota, Joana; Pedroso, Laurentina; Lima, Ana ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: MICROORGANISMS, VOLUME: 10, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 24
10
TÍTULO: Assessment of the Microbiological Quality and Safety in Takeaway Sushi Meals in Portugal
AUTORES: Alegria, SJC; Santos, MIS; Furtado, RMS; Correia, CB; Lima, AIG ; Pedroso, LR; Ramos, SCDS;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Portuguese Journal of Public Health, VOLUME: 40, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 1
Página 1 de 5. Total de resultados: 42.