1
TÍTULO: How to enable healthier and more sustainable food practices in collective meal contexts: A scoping review.
AUTORES: Graça, J; Campos, L; Guedes, D; Roque, L ; Brazão, V; Truninger, M ; Godinho, C;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Appetite, VOLUME: 187
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 8
2
TÍTULO: Insights into parents? and teachers? support for policies promoting increased plant-based eating in schools
AUTORES: Roque, Lisa ; Campos, Lucia; Guedes, David; Godinho, Cristina; Truninger, Monica ; Graca, Joao;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: APPETITE, VOLUME: 184
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 3
3
TÍTULO: Enabling sustainable food transitions in schools: a systemic approach
AUTORES: Graça, J; Roque, L ; Guedes, D; Campos, L; Truninger, M ; Godinho, C; Vinnari, M;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: British Food Journal, VOLUME: 124, NÚMERO: 13
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 12
4
TÍTULO: Plant-based school meals as levers of sustainable food transitions: A narrative review and conceptual framework
AUTORES: Roque, L ; Graça, J; Truninger, M ; Guedes, D; Campos, L; Vinnari, M; Godinho, C;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Journal of Agriculture and Food Research, VOLUME: 10
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 5
6
TÍTULO: Emotion regulation and attachment: Relationships with children's secure base, during different situational and social contexts in naturalistic settings  Full Text
AUTORES: Lisa Roque ; Manuela Verissimo ; Marilia Fernandes; Ana Rebelo;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: INFANT BEHAVIOR & DEVELOPMENT, VOLUME: 36, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
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TÍTULO: Emotional context, maternal behavior and emotion regulation  Full Text
AUTORES: Lisa Roque ; Manuela Verissimo ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: INFANT BEHAVIOR & DEVELOPMENT, VOLUME: 34, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef