1
TÍTULO: Innovative and Healthier Dairy Products through the Addition of Microalgae: A Review
AUTORES: Hernandez, Hector; Nunes, Maria Cristiana; Prista, Catarina; Raymundo, Anabela;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: WOS Handle
2
TÍTULO: New alternatives to milk from pulses
AUTORES:  Carla M Duarte;  Joana Mota;  Ricardo Assunção;  Carla Martins;  Ana C Ribeiro;  Ana Lima;  Anabela Raymundo;  Maria C Nunes;  Ricardo B Ferreira;  Isabel Sousa;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Frontiers in Nutrition, VOLUME: 9
INDEXADO EM: Handle
3
TÍTULO: Technological Feasibility of Couscous-Algae-Supplemented Formulae: Process Description, Nutritional Properties and In Vitro Digestibility
AUTORES: Sheyma Khemiri; Maria C Nunes; Rui J Bessa; Susana P Alves; Issam Smaali; Anabela Raymundo;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: Foods
INDEXADO EM: Handle
4
TÍTULO: Acorn flour as a source of bioactive compounds in gluten-free bread
AUTORES: Rita B Martins; Irene Gouvinhas; Maria C Nunes; José A Peres; Anabela Raymundo; Ana I Barros;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: Molecules
INDEXADO EM: Handle
5
TÍTULO: Flow behaviour of vegetable beverages to replace milk
AUTORES: Mariana Lopes; Margarida Duarte; Cristiana Nunes; Anabela Raymundo; Isabel Sousa;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: Recent developments in rheology
INDEXADO EM: Handle
6
TÍTULO: Towards a more effective and reliable salt crystallization test for porous building materials: state of the art  Full Text
AUTORES: Barbara Lubelli; Veerle Cnudde; Teresa Diaz Goncalves; Elisa Franzoni; Rob P J van Hees; Ioannis Ioannou; Beatriz Menendez; Cristiana Nunes; Heiner Siedel; Maria Stefanidou; Veronique Verges Belmin; Heather Viles;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: MATERIALS AND STRUCTURES, VOLUME: 51, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS
7
TÍTULO: Physical-sensory evaluation of a cereal bar with quinoa: a preliminary study. Avaliação físico-sensorial de uma barra de cereais com quinoa: um estudo preliminar
AUTORES: Ana Garcia; Cristina Reis; Joana Serpa; Joana Viegas; Marta Ferreira; Marta Ferreira; Susana Almeida; Maria Cristina Nunes; Nelson Tavares;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: Journal Biomedical and Biopharmaceutical Research, VOLUME: 15, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: CrossRef
NO MEU: ORCID
8
TÍTULO: Isochrysis galbana and Diacronema vlkianum biomass incorporation in pasta products as PUFA’s source
AUTORES: Mónica Fradique; Ana P Batista; Cristiana M Nunes; Luisa Gouveia; Narcisa M Bandarra; Anabela Raymundo;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: LWT - Food Science and Technology, VOLUME: 50
INDEXADO EM: Handle
9
TÍTULO: Novel foods with microalgal ingredients - effect of gel setting conditions on the linear viscoelasticity of Spirulina and Haematococcus gels
AUTORES: Ana P Batista; Maria C Nunes; Patrícia Fradinho; Luísa Gouveia; Isabel Sousa; Anabela Raymundo; José M Franco;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: Journal of Food Engineering
INDEXADO EM: Handle