Maria de Fátima Martins Lorena de Oliveira
AuthID: R-000-B1V
1
TÃTULO: The Use of Circular Economy in Horticulture Research: A Bibliometric Analysis Full Text
AUTORES: Lopez, Emilio; Oliveira, Maria de Fatima; Reis, Pedro;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: SUSTAINABILITY, VOLUME: 17, NÚMERO: 7
AUTORES: Lopez, Emilio; Oliveira, Maria de Fatima; Reis, Pedro;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: SUSTAINABILITY, VOLUME: 17, NÚMERO: 7
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2
TÃTULO: Weed Management Challenges in Rice Cultivation in the Context of Pesticide Use Reduction: A Survey Approach Full Text
AUTORES: Calha, Isabel; Oliveira, Maria de Fatima; Reis, Pedro;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: SUSTAINABILITY, VOLUME: 15, NÚMERO: 1
AUTORES: Calha, Isabel; Oliveira, Maria de Fatima; Reis, Pedro;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: SUSTAINABILITY, VOLUME: 15, NÚMERO: 1
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3
TÃTULO: Portuguese Agrifood Sector Resilience: An Analysis Using Structural Breaks Applied to International Trade
AUTORES: Oliveira, Maria de Fatima; Reis, Pedro;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: AGRICULTURE-BASEL, VOLUME: 13, NÚMERO: 9
AUTORES: Oliveira, Maria de Fatima; Reis, Pedro;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: AGRICULTURE-BASEL, VOLUME: 13, NÚMERO: 9
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4
TÃTULO: Innovations in Sustainable Agriculture: Case Study of Lis Valley Irrigation District, Portugal Full Text
AUTORES: Oliveira, MD; da Silva, FG; Ferreira, S; Teixeira, M; Damasio, H; Ferreira, AD; Goncalves, JM;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: SUSTAINABILITY, VOLUME: 11, NÚMERO: 2
AUTORES: Oliveira, MD; da Silva, FG; Ferreira, S; Teixeira, M; Damasio, H; Ferreira, AD; Goncalves, JM;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: SUSTAINABILITY, VOLUME: 11, NÚMERO: 2
5
TÃTULO: Evolution of the processed tomato sector in portugal and Spain: comparative analysis Full Text
AUTORES: Maria de Fatima L Martins Lorena de Oliveira; Mariano S Suarez de Cepeda; Rodolfo Bernabeu;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: EMIRATES JOURNAL OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 31, NÚMERO: 6
AUTORES: Maria de Fatima L Martins Lorena de Oliveira; Mariano S Suarez de Cepeda; Rodolfo Bernabeu;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: EMIRATES JOURNAL OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 31, NÚMERO: 6
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