1
TÍTULO: Food Industry and Processing Technology: On Time to Harmonize Technology and Social Drivers  Full Text
AUTORES: Vivian Lara Silva; Alberto M Sereno; Paulo Jose D do Amaral Sobral;
FONTE: FOOD ENGINEERING REVIEWS, VOLUME: 10, NÚMERO: 1, PUBLICAÇÃO: 2018
INDEXADO EM: WOS
2
TÍTULO: Hybrid carrageenan-based formulations for edible film preparation: Benchmarking with kappa carrageenan  Full Text
AUTORES: Fabio D S Larotonda; Maria D Torres; Maria P Goncalves ; Alberto M Sereno; Loic Hilliou;
FONTE: JOURNAL OF APPLIED POLYMER SCIENCE, VOLUME: 133, NÚMERO: 2, PUBLICAÇÃO: 2016
INDEXADO EM: Scopus WOS
3
TÍTULO: Evaluation of different software tools for deconvolving differential scanning calorimetry thermograms of salted beef  Full Text
AUTORES: Marlene Bampi; Alberto Mariano Sereno; Franciny Campos Schmidt; Joao Borges Laurindo;
FONTE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 36, NÚMERO: 4, PUBLICAÇÃO: 2016
INDEXADO EM: WOS
4
TÍTULO: Gel setting of hybrid carrageenan solutions under steady shear  Full Text
AUTORES: Loic Hilliou ; Alberto M Sereno; Maria P Goncalves ;
FONTE: FOOD HYDROCOLLOIDS, VOLUME: 35, PUBLICAÇÃO: 2014
INDEXADO EM: Scopus WOS
5
TÍTULO: Scale-up of the production of cassava starch based films using tape-casting  Full Text
AUTORES: Jaqueline Oliveira de Moraes; Ana Silvia Scheibe; Alberto Sereno; Joao Borges Laurindo;
FONTE: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, VOLUME: 119, NÚMERO: 4, PUBLICAÇÃO: 2013
INDEXADO EM: Scopus WOS
7
TÍTULO: Correlating structure and ion recognition properties of [Ni(salen)]-based polymer films  Full Text
AUTORES: Tedim, J ; Carneiro, A; Bessada, R; Patricio, S; Magalhaes, AL ; cristina freire ; Gurman, SJ; Hillman, AR;
FONTE: JOURNAL OF ELECTROANALYTICAL CHEMISTRY, VOLUME: 610, NÚMERO: 1, PUBLICAÇÃO: 2007
INDEXADO EM: Scopus WOS
8
TÍTULO: Use of analytical solutions of groups (ASOG) contribution method to predict water activity in solutions of sugars, polyols and urea  Full Text
AUTORES: ANTONIO CORREA; JOSE F COMESAÑA; ALBERTO M SERENO;
FONTE: International Journal of Food Science & Technology, VOLUME: 29, NÚMERO: 3, PUBLICAÇÃO: 2007
9
TÍTULO: Water Activity in Sorbitol or Xylitol + Water and Sorbitol or Xylitol + Sodium Chloride + Water Systems at 20 °C and 35 °C  Full Text
AUTORES: José F Comesaña; Antonio Correa; Alberto M Sereno;
FONTE: Journal of Chemical & Engineering Data - J. Chem. Eng. Data, VOLUME: 46, NÚMERO: 3, PUBLICAÇÃO: 2001
10
TÍTULO: Water activity at 35 oC in 'sugar ' + water and 'sugar ' + sodium chloride + water systems  Full Text
AUTORES: Jose F Comesana; Antonio Correa; Alberto M Sereno;
FONTE: Int J Food Sci Tech - International Journal of Food Science and Technology, VOLUME: 36, NÚMERO: 6, PUBLICAÇÃO: 2001
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