1
TÍTULO: Hybrid carrageenan-based formulations for edible film preparation: Benchmarking with kappa carrageenan  Full Text
AUTORES: Fabio D S Larotonda; Maria D Torres; Maria P Goncalves; Alberto M Sereno; Loic Hilliou;
FONTE: JOURNAL OF APPLIED POLYMER SCIENCE, VOLUME: 133, NÚMERO: 2, PUBLICAÇÃO: 2016
INDEXADO EM: Scopus WOS Crossref
2
TÍTULO: Scale-up of the production of cassava starch based films using tape-casting  Full Text
AUTORES: Jaqueline Oliveira de Moraes; Ana Silvia Scheibe; Alberto Sereno; Joao Borges Laurindo;
FONTE: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, VOLUME: 119, NÚMERO: 4, PUBLICAÇÃO: 2013
INDEXADO EM: Scopus WOS Crossref
3
TÍTULO: Biodegradable Agar Extracted from <i>Gracilaria Vermiculophylla</i>: Film Properties and Application to Edible Coating
AUTORES: Ana M.M Sousa; Alberto M Sereno; Loic Hilliou; Maria P Gonçalves;
FONTE: Materials Science Forum - MSF, VOLUME: 636-637, PUBLICAÇÃO: 2010
INDEXADO EM: Crossref
4
TÍTULO: Correlating structure and ion recognition properties of [Ni(salen)]-based polymer films  Full Text
AUTORES: Tedim, J ; Carneiro, A; Bessada, R; Patricio, S; Magalhaes, AL ; cristina freire ; Gurman, SJ; Hillman, AR;
FONTE: JOURNAL OF ELECTROANALYTICAL CHEMISTRY, VOLUME: 610, NÚMERO: 1, PUBLICAÇÃO: 2007
INDEXADO EM: Scopus WOS Crossref
5
TÍTULO: Use of analytical solutions of groups (ASOG) contribution method to predict water activity in solutions of sugars, polyols and urea  Full Text
AUTORES: ANTONIO CORREA; JOSE F COMESAÑA; ALBERTO M SERENO;
FONTE: International Journal of Food Science & Technology, VOLUME: 29, NÚMERO: 3, PUBLICAÇÃO: 2007
INDEXADO EM: Crossref
6
TÍTULO: Water Activity in Sorbitol or Xylitol + Water and Sorbitol or Xylitol + Sodium Chloride + Water Systems at 20 °C and 35 °C  Full Text
AUTORES: José F Comesaña; Antonio Correa; Alberto M Sereno;
FONTE: Journal of Chemical & Engineering Data - J. Chem. Eng. Data, VOLUME: 46, NÚMERO: 3, PUBLICAÇÃO: 2001
INDEXADO EM: Crossref
7
TÍTULO: Water activity at 35 oC in 'sugar ' + water and 'sugar ' + sodium chloride + water systems  Full Text
AUTORES: Jose F Comesana; Antonio Correa; Alberto M Sereno;
FONTE: Int J Food Sci Tech - International Journal of Food Science and Technology, VOLUME: 36, NÚMERO: 6, PUBLICAÇÃO: 2001
INDEXADO EM: Crossref
8
TÍTULO: Effect of temperature on sorption isotherms and heats of sorption of quince jam
AUTORES: SÁ, MM; SERENO, AM;
FONTE: International Journal of Food Science & Technology, VOLUME: 28, NÚMERO: 3, PUBLICAÇÃO: 1993
INDEXADO EM: Scopus Crossref
9
TÍTULO: A simplified model for the prediction of drying rates for foods  Full Text
AUTORES: Sereno, AM; Medeiros, GL;
FONTE: Journal of Food Engineering, VOLUME: 12, NÚMERO: 1, PUBLICAÇÃO: 1990
INDEXADO EM: Scopus