Maria Luisa Mourato de Oliveira Marques Serralheiro
AuthID: R-000-C59
1
TÃTULO: Phytochemical Profile and Evaluation of Antioxidant Activity, Enzyme Inhibition and Cell Viability of Leaves Extracts of Three Tunisian Varieties of Diospyros kaki L.
AUTORES: Mannai, Amna; Ressaissi, Asma; Merghni, Abderrahmen; Chahdoura, Hassiba; Mnif, Wissem; Alelyani, Zarah; Ben Attia, Mossadok; EL Bok, Safia; Serralheiro, Maria Luisa;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FOOD SCIENCE & NUTRITION, VOLUME: 13, NÚMERO: 8
AUTORES: Mannai, Amna; Ressaissi, Asma; Merghni, Abderrahmen; Chahdoura, Hassiba; Mnif, Wissem; Alelyani, Zarah; Ben Attia, Mossadok; EL Bok, Safia; Serralheiro, Maria Luisa;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FOOD SCIENCE & NUTRITION, VOLUME: 13, NÚMERO: 8
2
TÃTULO: Exploring the Hypocholesterolemic Potential of a Fucus vesiculosus Extract: Omic Insights into Molecular Mechanisms at the Intestinal Level
AUTORES: Andre, Rebeca; Pacheco, Rita; Santos, Hugo M.; Serralheiro, Maria Luisa;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: MARINE DRUGS, VOLUME: 22, NÚMERO: 4
AUTORES: Andre, Rebeca; Pacheco, Rita; Santos, Hugo M.; Serralheiro, Maria Luisa;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: MARINE DRUGS, VOLUME: 22, NÚMERO: 4
3
TÃTULO: Review of Power-to-Liquid (PtL) Technology for Renewable Methanol (e-MeOH): Recent Developments, Emerging Trends and Prospects for the Cement Plant Industry Full Text
AUTORES: Marques, Luisa; Vieira, Maria; Condeco, Jose; Sousa, Henrique; Henriques, Carlos; Mateus, Maria;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: ENERGIES, VOLUME: 17, NÚMERO: 22
AUTORES: Marques, Luisa; Vieira, Maria; Condeco, Jose; Sousa, Henrique; Henriques, Carlos; Mateus, Maria;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: ENERGIES, VOLUME: 17, NÚMERO: 22
INDEXADO EM:
WOS
CrossRef
CrossRef4
TÃTULO: HOW EARLY IS EARLY? UNVEILING TIME TO DIAGNOSIS SINCE SYMPTOM ONSET AND ITS DETERMINANTS IN PATIENTS SUSPECTED OF EARLY AXIAL SPONDYLOARTHRITIS: DATA FROM THE SPONDYLOARTHRITIS CAUGHT EARLY ( SPACE) COHORT
AUTORES: Marques, M. L.; van der Heijde, D.; de Bruin, L. J. E.; van Lunteren, M.; Landewe, R.; Fagerli, K. M.; van Oosterhout, M.; van Gaalen, F.; Ramiro, S.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: CLINICAL AND EXPERIMENTAL RHEUMATOLOGY, VOLUME: 42, NÚMERO: 9
AUTORES: Marques, M. L.; van der Heijde, D.; de Bruin, L. J. E.; van Lunteren, M.; Landewe, R.; Fagerli, K. M.; van Oosterhout, M.; van Gaalen, F.; Ramiro, S.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: CLINICAL AND EXPERIMENTAL RHEUMATOLOGY, VOLUME: 42, NÚMERO: 9
INDEXADO EM:
WOS
5
TÃTULO: A Global Review of Cheese Colour: Microbial Discolouration and Innovation Opportunities
AUTORES: Ferraz, Ana Rita; Pintado, Cristina Santos; Serralheiro, Maria Luisa;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: DAIRY, VOLUME: 5, NÚMERO: 4
AUTORES: Ferraz, Ana Rita; Pintado, Cristina Santos; Serralheiro, Maria Luisa;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: DAIRY, VOLUME: 5, NÚMERO: 4
6
TÃTULO: Untargeted Metabolomics Discriminates Grapes and Wines from Two Syrah Vineyards Located in the Same Wine Region
AUTORES: Baleiras Couto, M. Margarida; Guedes, Rita; Duarte, Filomena L.; Fortes, Ana Margarida; Serralheiro, Maria Luisa;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FERMENTATION-BASEL, VOLUME: 9, NÚMERO: 2
AUTORES: Baleiras Couto, M. Margarida; Guedes, Rita; Duarte, Filomena L.; Fortes, Ana Margarida; Serralheiro, Maria Luisa;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FERMENTATION-BASEL, VOLUME: 9, NÚMERO: 2
7
TÃTULO: Edible Seaweeds Extracts: Characterization and Functional Properties for Health Conditions
AUTORES: Coelho, Mariana; Duarte, Ana Patricia; Pinto, Sofia; Botelho, Hugo M. ; Reis, Catarina Pinto ; Serralheiro, Maria Luisa; Pacheco, Rita;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: ANTIOXIDANTS, VOLUME: 12, NÚMERO: 3
AUTORES: Coelho, Mariana; Duarte, Ana Patricia; Pinto, Sofia; Botelho, Hugo M. ; Reis, Catarina Pinto ; Serralheiro, Maria Luisa; Pacheco, Rita;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: ANTIOXIDANTS, VOLUME: 12, NÚMERO: 3
8
TÃTULO: Novel, Edible Melanin-Protein-Based Bioactive Films for Cheeses: Antimicrobial, Mechanical and Chemical Characteristics
AUTORES: Ferraz, Ana Rita; Goulao, Manuela; Santo, Christophe E. E.; Anjos, Ofelia; Serralheiro, Maria Luisa; Pintado, Cristina M. B. S.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 9
AUTORES: Ferraz, Ana Rita; Goulao, Manuela; Santo, Christophe E. E.; Anjos, Ofelia; Serralheiro, Maria Luisa; Pintado, Cristina M. B. S.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 9
9
TÃTULO: The Hypocholesterolemic Potential of the Edible Algae Fucus vesiculosus: Proteomic and Quantitative PCR Analysis
AUTORES: Rebeca André; Rita Pacheco; Ana Catarina Alves; Hugo Santos; Mafalda Bourbon; Maria Luísa Serralheiro;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Foods, VOLUME: 12, NÚMERO: 14
AUTORES: Rebeca André; Rita Pacheco; Ana Catarina Alves; Hugo Santos; Mafalda Bourbon; Maria Luísa Serralheiro;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Foods, VOLUME: 12, NÚMERO: 14
10
TÃTULO: The Hypocholesterolemic Potential of the Edible Algae Fucus vesiculosus: Proteomic and Quantitative PCR Analysis
AUTORES: Andre, Rebeca; Pacheco, Rita; Alves, Ana Catarina; Santos, Hugo M. M.; Bourbon, Mafalda; Serralheiro, Maria Luisa;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 14
AUTORES: Andre, Rebeca; Pacheco, Rita; Alves, Ana Catarina; Santos, Hugo M. M.; Bourbon, Mafalda; Serralheiro, Maria Luisa;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 14