Paula Cristina Maia Teixeira
AuthID: R-000-E5B
1
TÃTULO: Bacteriological safety and quality of composted products from animal, urban or sewage sludge wastes Full Text
AUTORES: Vaz Moreira, Ivone ; D'Arnese, Angelo; Knoll, Maurice; Teixeira, A. Margarida; Barbosa, Joana Bastos; Teixeira, Paula; Manaia, Celia M.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: ENVIRONMENTAL POLLUTION, VOLUME: 364
AUTORES: Vaz Moreira, Ivone ; D'Arnese, Angelo; Knoll, Maurice; Teixeira, A. Margarida; Barbosa, Joana Bastos; Teixeira, Paula; Manaia, Celia M.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: ENVIRONMENTAL POLLUTION, VOLUME: 364
2
TÃTULO: Impact of Polysorbate 80 on the Antimicrobial Activity of Oregano and Thyme Full Text
AUTORES: Carvalho, Marta; Barbosa, Joana; da Silva, Marcelo Belchior Rosendo; Albano, Helena; Teixeira, Paula;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 30, NÚMERO: 1
AUTORES: Carvalho, Marta; Barbosa, Joana; da Silva, Marcelo Belchior Rosendo; Albano, Helena; Teixeira, Paula;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 30, NÚMERO: 1
3
TÃTULO: Optimizing Antimicrobial Efficacy: Investigating the Impact of Zinc Oxide Nanoparticle Shape and Size
AUTORES: Mendes, Ana Rita; Granadeiro, Carlos M. ; Leite, Andreia ; Eulália Pereira ; Teixeira, Paula; Pocas, Fatima ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: NANOMATERIALS, VOLUME: 14, NÚMERO: 7
AUTORES: Mendes, Ana Rita; Granadeiro, Carlos M. ; Leite, Andreia ; Eulália Pereira ; Teixeira, Paula; Pocas, Fatima ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: NANOMATERIALS, VOLUME: 14, NÚMERO: 7
4
TÃTULO: Assessing Antimicrobial Efficacy on Plastics and Other Non-Porous Surfaces: A Closer Look at Studies Using the ISO 22196:2011 Standard
AUTORES: Teresa Bento de Carvalho; Joana Bastos Barbosa; Paula Teixeira;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Biology, VOLUME: 13, NÚMERO: 1
AUTORES: Teresa Bento de Carvalho; Joana Bastos Barbosa; Paula Teixeira;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Biology, VOLUME: 13, NÚMERO: 1
INDEXADO EM:
Scopus

NO MEU:
ORCID

5
TÃTULO: Use of Zinc Oxide Nanoparticles Incorporated in Polybutylene Adipate Terephthalate for Food Packaging. A Focus on the Impact in Functional and Physic-Mechanical Properties and on Migration Thereof
AUTORES: Mendes, Ana Rita; Teixeira, Paula; Pocas, Fatima ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: PACKAGING TECHNOLOGY AND SCIENCE, VOLUME: 37, NÚMERO: 8
AUTORES: Mendes, Ana Rita; Teixeira, Paula; Pocas, Fatima ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: PACKAGING TECHNOLOGY AND SCIENCE, VOLUME: 37, NÚMERO: 8
6
TÃTULO: The relationship between social capital and inflammatory biomarkers in early adulthood: A longitudinal study Full Text
AUTORES: Teixeira, Paula; Leao, Teresa ; Severo, Milton; Ramos, Elisabete; Fraga, Silvia ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: STRESS AND HEALTH
AUTORES: Teixeira, Paula; Leao, Teresa ; Severo, Milton; Ramos, Elisabete; Fraga, Silvia ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: STRESS AND HEALTH
7
TÃTULO: Clean labelling sodium nitrite at pilot scale: In-situ reduction of nitrate from plant sources and its effects on the overall quality and safety of restructured cooked ham
AUTORES: de Carvalho, Teresa Bento; Oliveira, Monica; Gomes, Ana Maria ; Monteiro, Maria Joao; Pintado, Manuela; Komora, Norton; Duraes, Tiago; Nunes, Fernando M.; Cosme, Fernanda; Patarata, Luis; Brandao, Teresa R. S. ; Barbosa, Joana Bastos; Teixeira, Paula;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: MEAT SCIENCE, VOLUME: 216
AUTORES: de Carvalho, Teresa Bento; Oliveira, Monica; Gomes, Ana Maria ; Monteiro, Maria Joao; Pintado, Manuela; Komora, Norton; Duraes, Tiago; Nunes, Fernando M.; Cosme, Fernanda; Patarata, Luis; Brandao, Teresa R. S. ; Barbosa, Joana Bastos; Teixeira, Paula;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: MEAT SCIENCE, VOLUME: 216
8
TÃTULO: Preventing Fungal Spoilage from Raw Materials to Final Product: Innovative Preservation Techniques for Fruit Fillings
AUTORES: de Carvalho, Teresa Bento; Silva, Beatriz Nunes; Tome, Elisabetta; Teixeira, Paula;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 17
AUTORES: de Carvalho, Teresa Bento; Silva, Beatriz Nunes; Tome, Elisabetta; Teixeira, Paula;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 17
9
TÃTULO: Phenolic Profile and Antioxidant and Biological Activities of Plant Extracts Rich in Hydrolyzable Tannins
AUTORES: Melo, Adma; Afonso, Tiago B.; Pedrosa, Mariana C.; Carvalho, Marta; Rodrigues, Claudia; Dias, Maria Ines; Ribeiro, Tania; Machado, Manuela; Tavaria, Freni; Carocho, Marcio; Simas, J. Pedro; Teixeira, Paula; Barros, Lillian; Pintado, Manuela ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: ACS AGRICULTURAL SCIENCE & TECHNOLOGY
AUTORES: Melo, Adma; Afonso, Tiago B.; Pedrosa, Mariana C.; Carvalho, Marta; Rodrigues, Claudia; Dias, Maria Ines; Ribeiro, Tania; Machado, Manuela; Tavaria, Freni; Carocho, Marcio; Simas, J. Pedro; Teixeira, Paula; Barros, Lillian; Pintado, Manuela ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: ACS AGRICULTURAL SCIENCE & TECHNOLOGY
10
TÃTULO: Application of microalgae as natural colorant for pastry and confectionary products
AUTORES: Pereira, Tatiana; Barroso, Sonia ; Pinto, Filipa R. ; Silva, Frederica; Teixeira, Paula; Mendes, Susana; Gil, Maria M. ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD SCIENCE & NUTRITION
AUTORES: Pereira, Tatiana; Barroso, Sonia ; Pinto, Filipa R. ; Silva, Frederica; Teixeira, Paula; Mendes, Susana; Gil, Maria M. ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD SCIENCE & NUTRITION