Paulo Alexandre de Oliveira Duarte
AuthID: R-000-E8W
1
TÃTULO: Azole Antifungal Consumption in Community Pharmacy Sales in Mainland Portugal: Trend Analysis from 2014 to 2023
AUTORES: Moura, Sofia; Duarte, Paulo; Oliveira, Ana Sofia; Martinez de Oliveira, Jose; Palmeira de Oliveira, Ana; Rolo, Joana;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: ANTIBIOTICS-BASEL, VOLUME: 14, NÚMERO: 1
AUTORES: Moura, Sofia; Duarte, Paulo; Oliveira, Ana Sofia; Martinez de Oliveira, Jose; Palmeira de Oliveira, Ana; Rolo, Joana;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: ANTIBIOTICS-BASEL, VOLUME: 14, NÚMERO: 1
2
TÃTULO: Is masculinity ruining the male skincare market? Comprehensive insights on consumer behavior in cosmetics
AUTORES: Duarte, Paulo; Silva, Susana; Carvalho, Maria Joana;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: JOURNAL OF CONSUMER MARKETING, VOLUME: 42, NÚMERO: 2
AUTORES: Duarte, Paulo; Silva, Susana; Carvalho, Maria Joana;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: JOURNAL OF CONSUMER MARKETING, VOLUME: 42, NÚMERO: 2
3
TÃTULO: Counterfeit Opportunities in Luxury Fashion
AUTORES: Elena Gasulla Tortajada; Paulo Duarte; Susana Silva;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Counterfeit Luxury and Consumption
AUTORES: Elena Gasulla Tortajada; Paulo Duarte; Susana Silva;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Counterfeit Luxury and Consumption
4
TÃTULO: See, like, and book: Eye-tracking the power of visual attention in destination marketing Full Text
AUTORES: Pinhal, Ruben; Estima, Ana; Duarte, Paulo;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: JOURNAL OF MARKETING COMMUNICATIONS
AUTORES: Pinhal, Ruben; Estima, Ana; Duarte, Paulo;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: JOURNAL OF MARKETING COMMUNICATIONS
5
TÃTULO: Understanding Tourist Content Preferences: An Eye-Tracking Analysis of DMO Social Media Images
AUTORES: Rúben Pinhal; Ana Estima; Paulo Duarte;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: International Conference on Marketing and Technologies, ICMarkTech 2024 in Smart Innovation, Systems and Technologies, VOLUME: 438 SIST
AUTORES: Rúben Pinhal; Ana Estima; Paulo Duarte;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: International Conference on Marketing and Technologies, ICMarkTech 2024 in Smart Innovation, Systems and Technologies, VOLUME: 438 SIST
6
TÃTULO: Open Innovation in the Tourism Industry: A Systematic Review
AUTORES: Rúben Pinhal; Ana Estima; Paulo Alexandre De Oliveira Duarte;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Tourism and Hospitality, VOLUME: 6, NÚMERO: 3
AUTORES: Rúben Pinhal; Ana Estima; Paulo Alexandre De Oliveira Duarte;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Tourism and Hospitality, VOLUME: 6, NÚMERO: 3
7
TÃTULO: A Company-Based View on Sustainable Packaging Orientation Full Text
AUTORES: Duarte, Paulo; Ribeiro, Maria Ines; Silva, Susana C.; Pinhal, Ruben; Estima, Ana;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: SUSTAINABILITY, VOLUME: 17, NÚMERO: 15
AUTORES: Duarte, Paulo; Ribeiro, Maria Ines; Silva, Susana C.; Pinhal, Ruben; Estima, Ana;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: SUSTAINABILITY, VOLUME: 17, NÚMERO: 15
8
TÃTULO: Cultural contrasts in vegan food choice: A multi-methods comparative analysis of consumption values in Portugal and India
AUTORES: Duarte, Paulo; Meneses, Raquel; Silva, Susana C.; Tharakan, Riya Roy;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE, VOLUME: 42
AUTORES: Duarte, Paulo; Meneses, Raquel; Silva, Susana C.; Tharakan, Riya Roy;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE, VOLUME: 42
9
TÃTULO: To Use or not to Use? Instagram Usage to Promote Destinations
AUTORES: Rúben Filipe Silva Pinhal; Ana Cristina Furão Teles Estima; Paulo Alexandre Oliveira Duarte;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Smart Innovation, Systems and Technologies - Advances in Tourism, Technology and Systems
AUTORES: Rúben Filipe Silva Pinhal; Ana Cristina Furão Teles Estima; Paulo Alexandre Oliveira Duarte;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Smart Innovation, Systems and Technologies - Advances in Tourism, Technology and Systems
10
TÃTULO: Does it bug you eating bugs? The emotions of anthropoentomophagy
AUTORES: Ferreira, Andreia C. B.; Rodrigues, Ricardo Gouveia; Gouveia, Ana R.; Martins, Oliva M. D. ; Ferreira, Hugo; Pereira, Joao Alfredo; Duarte, Paulo;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: BRITISH FOOD JOURNAL, VOLUME: 126, NÚMERO: 4
AUTORES: Ferreira, Andreia C. B.; Rodrigues, Ricardo Gouveia; Gouveia, Ana R.; Martins, Oliva M. D. ; Ferreira, Hugo; Pereira, Joao Alfredo; Duarte, Paulo;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: BRITISH FOOD JOURNAL, VOLUME: 126, NÚMERO: 4