Victor Armando Pereira Freitas
AuthID: R-000-HGE
1
TÃTULO: Achieving a dramatic blue colour stability in anthocyanins bearing acylated sugars in position 3′,5′ Full Text
AUTORES: Oliveira, Joana; Coimbra, Joao T. S.; Freitas, Victor; Yang, Peiqing; Basilio, Nuno; Pina, Fernando;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: CHEMICAL COMMUNICATIONS
AUTORES: Oliveira, Joana; Coimbra, Joao T. S.; Freitas, Victor; Yang, Peiqing; Basilio, Nuno; Pina, Fernando;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: CHEMICAL COMMUNICATIONS
2
TÃTULO: Impact of Fe<SUP>3+</SUP>/Polyphenol Ratio in Iron-gall Ink on Superoxide Formation: Rationalizing Historic Recipes from a Kinetic Study Full Text
AUTORES: Maria J Melo; Fernando Pina; Teixeira, N. ; João Avó; Hugo Cruz; Tânia Moniz ; Maria Rangel; Victor de Freitas; João C Lima;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: CHEMPHYSCHEM
AUTORES: Maria J Melo; Fernando Pina; Teixeira, N. ; João Avó; Hugo Cruz; Tânia Moniz ; Maria Rangel; Victor de Freitas; João C Lima;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: CHEMPHYSCHEM
3
TÃTULO: New Insights into pH-dependent Complex Formation between Lignosulfonates and Anthocyanins: Impact on Color and Oxidative Stability Full Text
AUTORES: Pereira, Ana Rita; Bravo, Carlo; Ramos, Rui Miguel ; Costa, Carina ; Rodrigues, Alirio; de Freitas, Victor; Mateus, Nuno; Dias, Ricardo; Soares, Susana ; Oliveira, Joana ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 72, NÚMERO: 48
AUTORES: Pereira, Ana Rita; Bravo, Carlo; Ramos, Rui Miguel ; Costa, Carina ; Rodrigues, Alirio; de Freitas, Victor; Mateus, Nuno; Dias, Ricardo; Soares, Susana ; Oliveira, Joana ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 72, NÚMERO: 48