1
TÍTULO: Introduction
AUTORES: Conceição Rego; Maria Raquel Lucas; María Isabel Sánchez-Hernández; Luísa Cagica Carvalho; Adriana Backx Noronha;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Studies on Entrepreneurship, Structural Change and Industrial Dynamics - Transitioning to a Circular Economy
INDEXADO EM: CrossRef
2
TÍTULO: Transitioning to a Circular Economy. From Education and Technological Change to Green Horizons
AUTORES: Conceição Rego; Maria Raquel Lucas; María Isabel Sánchez-Hernández; Luísa Cagica Carvalho; Adriana Backx Noronha;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Studies on Entrepreneurship, Structural Change and Industrial Dynamics
INDEXADO EM: CrossRef
3
TÍTULO: Introduction
AUTORES: Maria Raquel Lucas; María Isabel Sánchez Hernández; Conceição Rego; Luísa Cagica Carvalho; Adriana Backx Noronha;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Studies on Entrepreneurship, Structural Change and Industrial Dynamics, VOLUME: Part F2868
INDEXADO EM: Scopus CrossRef
4
TÍTULO: The second life of food by-products: Consumers' intention to purchase and willingness to pay for an upcycled pizza
AUTORES: Chiaraluce, Giulia; Bentivoglio, Deborah; Del Conte, Alessia; Lucas, Maria Raquel; Finco, Adele;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: CLEANER AND RESPONSIBLE CONSUMPTION, VOLUME: 14
INDEXADO EM: Scopus WOS
5
TÍTULO: PROPOSAL FOR THE CREATION OF A CLUSTER TO BOOST SUSTAINABLE ECONOMIC DEVELOPMENT IN SAO TOMÉ THROUGH ORGANIC COCOA CULTIVATION
AUTORES: Alonso, Andrea Mara Pimenta; Prazeres, Ibrahim; Lucas, Maria Raquel;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: TRANSFORMATIONS IN BUSINESS & ECONOMICS, VOLUME: 23, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: WOS
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TÍTULO: Changes in food behavior during the first lockdown of COVID-19 pandemic: A multi-country study about changes in eating habits, motivations, and food-related behaviors  Full Text
AUTORES: Lamy, E; Viegas, C; Rocha, A ; Raquel Lucas, M; Tavares, S; Capela e Silva, F; Guedes, D; Laureati, M; Zian, Z; Salles Machado, A; Ellssel, P; Freyer, B; González Rodrigo, E; Calzadilla, J; Majewski, E; Prazeres, I; Silva, V; Juračak, J; Platilová Vorlíčková, L; Kamutali, A; Regina Tschá, E; Villalobos, K; Želvytė, R; Monkeviciene, I; Elati, J; de Souza Pinto, AM; Midori Castelo, P; Anzman Frasca, S; Consortium for Changes in Food Behavior COVID 19; ...Mais
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOOD QUALITY AND PREFERENCE, VOLUME: 99
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 30 Unpaywall
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TÍTULO: New geography in old territories: a multivariate approach based on Portuguese regions
AUTORES: Rego, C; Ramos, IJ; Lucas, MR; Baltazar, MD; Dionisio, A;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: REGIONAL STUDIES REGIONAL SCIENCE, VOLUME: 8, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 2
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TÍTULO: The Influence of Entrepreneurial Intention on New Venture Creation in the African context
AUTORES: Fragoso, R; Pereira, R;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: 16th European Conference on Innovation and Entrepreneurship (ECIE) in PROCEEDINGS OF THE 16TH EUROPEAN CONFERENCE ON INNOVATION AND ENTREPRENEURSHIP (ECIE 2021), VOL 1
INDEXADO EM: WOS
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