António César da Silva Ferreira
AuthID: R-000-1Z9
1
TÃTULO: Enhancement of per- and Polyfluoroalkyl Substances (PFAS) quantification on surface waters from marinas in the douro river, Portugal Full Text
AUTORES: Amorim, V. E.; Ferreira, A. C. Silva; Cruzeiro, C. ; Cardoso, P. G.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: ENVIRONMENTAL RESEARCH, VOLUME: 262
AUTORES: Amorim, V. E.; Ferreira, A. C. Silva; Cruzeiro, C. ; Cardoso, P. G.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: ENVIRONMENTAL RESEARCH, VOLUME: 262
2
TÃTULO: Modulation of Yeast-Derived Volatile Aromas by Oleic Acid and Sterols
AUTORES: Fairbairn, S; Silva C S Ferreira; Bauer, FF;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: SOUTH AFRICAN JOURNAL OF ENOLOGY AND VITICULTURE, VOLUME: 40, NÚMERO: 2
AUTORES: Fairbairn, S; Silva C S Ferreira; Bauer, FF;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: SOUTH AFRICAN JOURNAL OF ENOLOGY AND VITICULTURE, VOLUME: 40, NÚMERO: 2
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3
TÃTULO: Genomic and transcriptomic analysis of Saccharomyces cerevisiae isolates with focus in succinic acid production Full Text
AUTORES: Franco Duarte, R; Bessa, D; Goncalves, F; Martins, R; Silva Ferreira, AC; Schuller, D; Sampaio, P; Pais, C;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: FEMS YEAST RESEARCH, VOLUME: 17, NÚMERO: 6
AUTORES: Franco Duarte, R; Bessa, D; Goncalves, F; Martins, R; Silva Ferreira, AC; Schuller, D; Sampaio, P; Pais, C;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: FEMS YEAST RESEARCH, VOLUME: 17, NÚMERO: 6
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4
TÃTULO: The Impact of Single Amino Acids on Growth and Volatile Aroma Production by Saccharomyces cerevisiae Strains Full Text
AUTORES: Samantha Fairbairn; Alexander McKinnon; Hannibal T Musarurwa; Antonio C Ferreira; Florian F Bauer;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: FRONTIERS IN MICROBIOLOGY, VOLUME: 8
AUTORES: Samantha Fairbairn; Alexander McKinnon; Hannibal T Musarurwa; Antonio C Ferreira; Florian F Bauer;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: FRONTIERS IN MICROBIOLOGY, VOLUME: 8
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5
TÃTULO: Genomic and transcriptomic analysis of Saccharomyces cerevisiae isolates with focus in succinic acid production Full Text
AUTORES: Ricardo Franco-Duarte; Daniela Bessa; Filipa Gonçalves; Rosa Martins; António César Silva-Ferreira; Dorit Schuller; Paula Sampaio; Célia Pais;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: FEMS Yeast Research, VOLUME: 17, NÚMERO: 6
AUTORES: Ricardo Franco-Duarte; Daniela Bessa; Filipa Gonçalves; Rosa Martins; António César Silva-Ferreira; Dorit Schuller; Paula Sampaio; Célia Pais;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: FEMS Yeast Research, VOLUME: 17, NÚMERO: 6
6
TÃTULO: (Un)targeted analysis to unravel critical interactions between sugars and phenolics in Strecker aldehydes formation in beverages
AUTORES: A.R. Monforte; C.M. Oliveira; S.I.F.S. Martins; António C S Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: 15th Weurman Flavour Research Symposium
AUTORES: A.R. Monforte; C.M. Oliveira; S.I.F.S. Martins; António C S Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: 15th Weurman Flavour Research Symposium
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7
TÃTULO: New comprehensive procedure for enhanced dataanalysis and interpretation of Real-Time Measurements: A unique feature for real time avour generation
AUTORES: A.R. Monforte; António C S Ferreira; S.I.F.S. Martins;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: 15th Weurman Flavour Research Symposium
AUTORES: A.R. Monforte; António C S Ferreira; S.I.F.S. Martins;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: 15th Weurman Flavour Research Symposium
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8
TÃTULO: New integrative computational approaches unveil the Saccharomyces cerevisiae pheno-metabolomic fermentative profile and allow strain selection for winemaking Full Text
AUTORES: Franco Duarte, R; Umek, L; Mendes, I; Castro, CC; Fonseca, N; Martins, R; Silva Ferreira, AC; Sampaio, P; Pais, C; Schuller, D;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 211
AUTORES: Franco Duarte, R; Umek, L; Mendes, I; Castro, CC; Fonseca, N; Martins, R; Silva Ferreira, AC; Sampaio, P; Pais, C; Schuller, D;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 211
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9
TÃTULO: New insights into the interactions between maillard reaction and oxidation: role of sugar, catechol and metals
AUTORES: Monforte, A. R.; Martins, A. S. I. F. S.; António C S Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2016
AUTORES: Monforte, A. R.; Martins, A. S. I. F. S.; António C S Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2016
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10
TÃTULO: WineMetrics: A new approach to unveil the “wine-like aroma” chemical feature
AUTORES: António C S Ferreira; Monforte, A. R.;
PUBLICAÇÃO: 2016
AUTORES: António C S Ferreira; Monforte, A. R.;
PUBLICAÇÃO: 2016
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