2
TÍTULO: Modulation of Yeast-Derived Volatile Aromas by Oleic Acid and Sterols
AUTORES: Fairbairn, S; Silva C S Ferreira; Bauer, FF;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: SOUTH AFRICAN JOURNAL OF ENOLOGY AND VITICULTURE, VOLUME: 40, NÚMERO: 2
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3
TÍTULO: Genomic and transcriptomic analysis of Saccharomyces cerevisiae isolates with focus in succinic acid production  Full Text
AUTORES: Franco Duarte, R; Bessa, D; Goncalves, F; Martins, R; Silva Ferreira, AC; Schuller, D; Sampaio, P; Pais, C;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: FEMS YEAST RESEARCH, VOLUME: 17, NÚMERO: 6
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4
TÍTULO: The Impact of Single Amino Acids on Growth and Volatile Aroma Production by Saccharomyces cerevisiae Strains  Full Text
AUTORES: Samantha Fairbairn; Alexander McKinnon; Hannibal T Musarurwa; Antonio C Ferreira; Florian F Bauer;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: FRONTIERS IN MICROBIOLOGY, VOLUME: 8
INDEXADO EM: WOS
5
TÍTULO: Genomic and transcriptomic analysis of Saccharomyces cerevisiae isolates with focus in succinic acid production  Full Text
AUTORES: Ricardo Franco-Duarte; Daniela Bessa; Filipa Gonçalves; Rosa Martins; António César Silva-Ferreira; Dorit Schuller; Paula Sampaio; Célia Pais;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: FEMS Yeast Research, VOLUME: 17, NÚMERO: 6
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NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: (Un)targeted analysis to unravel critical interactions between sugars and phenolics in Strecker aldehydes formation in beverages
AUTORES: A.R. Monforte; C.M. Oliveira; S.I.F.S. Martins; António C S Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: 15th Weurman Flavour Research Symposium
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7
TÍTULO: New comprehensive procedure for enhanced dataanalysis and interpretation of Real-Time Measurements: A unique feature for real time avour generation
AUTORES: A.R. Monforte; António C S Ferreira; S.I.F.S. Martins;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: 15th Weurman Flavour Research Symposium
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8
TÍTULO: New integrative computational approaches unveil the Saccharomyces cerevisiae pheno-metabolomic fermentative profile and allow strain selection for winemaking  Full Text
AUTORES: Franco Duarte, R; Umek, L; Mendes, I; Castro, CC; Fonseca, N; Martins, R; Silva Ferreira, AC; Sampaio, P; Pais, C; Schuller, D;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 211
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9
TÍTULO: New insights into the interactions between maillard reaction and oxidation: role of sugar, catechol and metals
AUTORES: Monforte, A. R.; Martins, A. S. I. F. S.; António C S Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2016
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TÍTULO: WineMetrics: A new approach to unveil the “wine-like aroma” chemical feature
AUTORES: António C S Ferreira; Monforte, A. R.;
PUBLICAÇÃO: 2016
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