1
TÍTULO: Women in Food Tourism. The Narrative of Producers
AUTORES: Gabriela Magri-Harsich; Dolors Vidal-Casellas; Carlos Fernandes; Francesc Fusté-Forné;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Tourism, VOLUME: 73, NÚMERO: 2
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2
TÍTULO: Sustainability in the Context of Tourism Micro and SMEs: The Case of Portugal
AUTORES: Silva, Goretti; Pardo, Maria Carmen; Oliveira, Mariana; Fernandes, Carlos;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: 10th International Conference Recent Advancements in Tourism Business, Technology and Social Sciences (IACuDiT) in RECENT ADVANCEMENTS IN TOURISM BUSINESS, TECHNOLOGY AND SOCIAL SCIENCES, VOL 1, IACUDIT 2023
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3
TÍTULO: Erasmus mobility as a culture-led experience : opportunities for sensitizing young travellers
AUTORES: Goretti Silva; Alexandra I Correia; Carlos Fernandes; Mariana Oliveira;
PUBLICAÇÃO: 2022
INDEXADO EM: Handle
4
TÍTULO: Gastronomy as local identity : the case of Sarrabulho in the Minho
AUTORES: Goretti Silva; Alexandra I Correia; Carlos Fernandes; Mariana Oliveira;
PUBLICAÇÃO: 2022
INDEXADO EM: Handle
5
TÍTULO: The use of social networks in the perspective of rural tourism companies  Full Text
AUTORES: Ana Oliveira; Alexandra Isabela Correia; Carlos Fernandes;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: PASOS-REVISTA DE TURISMO Y PATRIMONIO CULTURAL, VOLUME: 15, NÚMERO: 4
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6
TÍTULO: Emigrants and espigueiros—Tourism activities in a peripheral area of portugal
AUTORES: Jonathan Edwards; Carlos Fernandes;
PUBLICAÇÃO: 1999, FONTE: International Journal of Tourism Research, VOLUME: 1, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: CrossRef: 11