1
TÍTULO: Wine Tourism and Sustainability in Island Destinations. The Case of Madeira Island
AUTORES: Rossana A N Santos; António J M Silva; Naidea N Nunes;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Cross-Border Regions Cooperation and Implications for Organizations
INDEXADO EM: CrossRef
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: DO COPO AO PRATO: REFORMULANDO A NARRATIVA SOBRE O SALTO DO VINHO MADEIRA PARA A GASTRONOMIA
AUTORES: António Silva;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Herança, VOLUME: 6, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: CrossRef
NO MEU: ORCID
5
7
TÍTULO: Aprender com o passado O projeto Saborea e o rebranding do destino Madeira na era pós-pandémica
AUTORES: António Silva; Eduardo Leite;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: e3, VOLUME: 8, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: CrossRef: 1
NO MEU: ORCID
9
TÍTULO: In Quest of a New AR Technology Application to Enhance the Sustainability of Cultural Tourism: The Olive Heritage in Madeira Through the Looking Glass of a 'Sandbox' Approach  Full Text
AUTORES: da Silva, AJM;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: EUROPEAN JOURNAL OF TOURISM HOSPITALITY AND RECREATION, VOLUME: 11, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: WOS CrossRef: 1
NO MEU: ORCID
10
TÍTULO: From the Mediterranean Diet to the Diaita: The Epistemic Making of a Food Label
AUTORES: da Silva, AJM;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF CULTURAL PROPERTY, VOLUME: 25, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 10
NO MEU: ORCID
Página 1 de 2. Total de resultados: 18.