Jose M. Zumalacarregui
AuthID: R-006-W95
1
TÃTULO: Fatty acid composition in subcutaneous, intermuscular and intramuscular fat deposits of suckling lamb meat: Effect of milk source Full Text
AUTORES: Maria T Teresa Osorio; Jose Maria Zumalacarregui; Ana Figueira ; Javier Mateo;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: SMALL RUMINANT RESEARCH, VOLUME: 73, NÚMERO: 1-3
AUTORES: Maria T Teresa Osorio; Jose Maria Zumalacarregui; Ana Figueira ; Javier Mateo;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: SMALL RUMINANT RESEARCH, VOLUME: 73, NÚMERO: 1-3
2
TÃTULO: Effect of ewe's milk versus milk-replacer rearing on mineral composition of suckling lamb meat and liver Full Text
AUTORES: Maria Teresa Osorio; Jose Maria Zumalacarregui; Belen Bermejo; Anastasio Lozano; Ana Cristina Figueira ; Javier Mateo;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: SMALL RUMINANT RESEARCH, VOLUME: 68, NÚMERO: 3
AUTORES: Maria Teresa Osorio; Jose Maria Zumalacarregui; Belen Bermejo; Anastasio Lozano; Ana Cristina Figueira ; Javier Mateo;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: SMALL RUMINANT RESEARCH, VOLUME: 68, NÚMERO: 3