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TÍTULO: Potential of Marine Biomolecules: Advances in Extraction and Applications of Proteins, Polysaccharides, and Antioxidant Compounds
AUTORES: Sousa, Gabriela; Ferreira Dias, Suzana; Tecelao, Carla; Alves, Vitor D.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FOODS, VOLUME: 14, NÚMERO: 15
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
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TÍTULO: Seaweed Pelvetia canaliculata as a Source of Bioactive Compounds for Application in Fried Pre-Coated Mackerel (Scomber scombrus) Fillets: A Functional Food Approach
AUTORES: Freire, Catarina D.; Antunes, Madalena; Silva, Susana F. J.; Neves, Marta; Tecelao, Carla;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: APPLIED SCIENCES-BASEL, VOLUME: 15, NÚMERO: 13
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: Production of Human Milk Fat Substitutes Catalyzed by a Heterologous Rhizopus oryzae Lipase and Commercial Lipases
AUTORES: Simoes, T; Valero, F; Tecelao, C; Ferreira Dias, S ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: JAOCS, Journal of the American Oil Chemists' Society
INDEXADO EM: Scopus