Artur José Freire Gil
AuthID: R-000-R37
1
TÃTULO: Top 10+1 indicators for assessing forest ecosystem conditions: A five-decade fragmentation analysis Full Text
AUTORES: Bruna Almeida; Pedro Cabral; Catarina Fonseca; Artur Gil; Pierre Scemama;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Science of the Total Environment, VOLUME: 957
AUTORES: Bruna Almeida; Pedro Cabral; Catarina Fonseca; Artur Gil; Pierre Scemama;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Science of the Total Environment, VOLUME: 957
INDEXADO EM:
Scopus
CrossRef


2
TÃTULO: Bilateral inguinal hernia in a female child
AUTORES: Gil, AT; Salgado, M;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: BMJ Case Reports, VOLUME: 2014, NÚMERO: feb06 1
AUTORES: Gil, AT; Salgado, M;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: BMJ Case Reports, VOLUME: 2014, NÚMERO: feb06 1
INDEXADO EM:
Scopus
CrossRef


3
TÃTULO: CHERIMOYA (ANNONA-CHERIMOLA MILL,) POLYPHENOLOXIDASE - MONOPHENOLASE AND DIHYDROXYPHENOLASE ACTIVITIES
AUTORES: MARTINEZCAYUELA, M; DEMEDINA, LS; FAUS, MJ; GIL, A;
PUBLICAÇÃO: 1988, FONTE: JOURNAL OF FOOD SCIENCE, VOLUME: 53, NÚMERO: 4
AUTORES: MARTINEZCAYUELA, M; DEMEDINA, LS; FAUS, MJ; GIL, A;
PUBLICAÇÃO: 1988, FONTE: JOURNAL OF FOOD SCIENCE, VOLUME: 53, NÚMERO: 4
4
TÃTULO: EFFECT OF SOME PHENOLIC CARBOXYLIC-ACIDS ON CHERIMOYA (ANNONA-CHERIMOLIA) POLYPHENOLOXIDASE ACTIVITY
AUTORES: MARTINEZCAYUELA, M; PLATA, MC; FAUS, MJ; GIL, A;
PUBLICAÇÃO: 1988, FONTE: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 45, NÚMERO: 3
AUTORES: MARTINEZCAYUELA, M; PLATA, MC; FAUS, MJ; GIL, A;
PUBLICAÇÃO: 1988, FONTE: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 45, NÚMERO: 3