1
TÍTULO: Environmental assessment of oyster farming from a life cycle perspective
AUTORES: Dias, Ana Claudia; Almeida, Cheila; da Costa, Tamiris Pacheco; Nunes, Maria Leonor; Marques, Antonio; Quinteiro, Paula;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: SUSTAINABLE PRODUCTION AND CONSUMPTION, VOLUME: 54
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÍTULO: Does seafood knowledge relate to more sustainable consumption?
AUTORES: Cheila Almeida; Themistoklis Altintzoglou; Henrique Cabral; Sofia Vaz;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: BRITISH FOOD JOURNAL, VOLUME: 117, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
3
TÍTULO: The seafood market in Portugal: Driving forces and consequences  Full Text
AUTORES: Cheila Almeida; Vanja Karadzic; Sofia Vaz;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: MARINE POLICY, VOLUME: 61
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
4
TÍTULO: Environmental Life Cycle Assessment of a Canned Sardine Product from Portugal. LCA of Canned Sardines  Full Text
AUTORES: Cheila Almeida; Sofia Vaz; Friederike Ziegler;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: JOURNAL OF INDUSTRIAL ECOLOGY, VOLUME: 19, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
6
TÍTULO: Use of different intertidal habitats by faunal communities in a temperate coastal lagoon  Full Text
AUTORES: Cheila Almeida; Rui Coelho ; Marco Silva; Luis Bentes; Pedro Monteiro; Joaquim Ribeiro; Karim Erzini ; Jorge M S Goncalves ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: ESTUARINE COASTAL AND SHELF SCIENCE, VOLUME: 80, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef