P. E. S. Munekata
AuthID: R-00J-420
1
TÃTULO: Application of metabolomics to decipher the role of bioactive compounds in plant and animal foods
AUTORES: Munekata, Paulo E. S.; Pateiro, Mirian; Rocchetti, Gabriele; Dominguez, Ruben; Rocha, Joao M.; Lorenzo, Jose M.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: CURRENT OPINION IN FOOD SCIENCE, VOLUME: 46
AUTORES: Munekata, Paulo E. S.; Pateiro, Mirian; Rocchetti, Gabriele; Dominguez, Ruben; Rocha, Joao M.; Lorenzo, Jose M.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: CURRENT OPINION IN FOOD SCIENCE, VOLUME: 46
INDEXADO EM:
Scopus
WOS


2
TÃTULO: Recent advances in food products fortification with anthocyanins Full Text
AUTORES: Noemí Echegaray; Paulo E S Munekata; Patricia Gullón; Christian K O Dzuvor; Beatriz Gullón; Francis Kubi; José M Lorenzo;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Critical Reviews in Food Science and Nutrition, VOLUME: 62, NÚMERO: 6
AUTORES: Noemí Echegaray; Paulo E S Munekata; Patricia Gullón; Christian K O Dzuvor; Beatriz Gullón; Francis Kubi; José M Lorenzo;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Critical Reviews in Food Science and Nutrition, VOLUME: 62, NÚMERO: 6
3
TÃTULO: Recent advances in the extraction of polyphenols from eggplant and their application in foods
AUTORES: Rubén Agregán; Paulo E S Munekata; Xi Feng; Gonzalo Astray; Beatriz Gullón; José M Lorenzo;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: LWT, VOLUME: 146
AUTORES: Rubén Agregán; Paulo E S Munekata; Xi Feng; Gonzalo Astray; Beatriz Gullón; José M Lorenzo;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: LWT, VOLUME: 146
4
TÃTULO: Citrullus lanatus as source of bioactive components: An up-to-date review Full Text
AUTORES: Sol Zamuz; Paulo E S Munekata; Beatriz Gullón; Gabriele Rocchetti; Domenico Montesano; José M Lorenzo;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: Trends in Food Science and Technology, VOLUME: 111
AUTORES: Sol Zamuz; Paulo E S Munekata; Beatriz Gullón; Gabriele Rocchetti; Domenico Montesano; José M Lorenzo;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: Trends in Food Science and Technology, VOLUME: 111
5
TÃTULO: Technological Advances for Sustainable Livestock Production
AUTORES: Rubén Agregán; Paulo Eduardo Sichetti Munekata; Xi Feng; Beatriz Gullón; Ruben Dominguez; José Manuel Lorenzo;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: Sustainable Production Technology in Food
AUTORES: Rubén Agregán; Paulo Eduardo Sichetti Munekata; Xi Feng; Beatriz Gullón; Ruben Dominguez; José Manuel Lorenzo;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: Sustainable Production Technology in Food
INDEXADO EM:
Scopus
CrossRef


6
TÃTULO: Characterization of Enriched Meat-Based Pate Manufactured with Oleogels as Fat Substitutes
AUTORES: Martins, AJ; Lorenzo, JM; Franco, D; Pateiro, M; Dominguez, R; Munekata, PES; Pastrana Martinez, L.M.; Vicente, AA ; Cunha, RL; Cerqueira, MA;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: GELS, VOLUME: 6, NÚMERO: 2
AUTORES: Martins, AJ; Lorenzo, JM; Franco, D; Pateiro, M; Dominguez, R; Munekata, PES; Pastrana Martinez, L.M.; Vicente, AA ; Cunha, RL; Cerqueira, MA;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: GELS, VOLUME: 6, NÚMERO: 2
7
TÃTULO: Value-added compound recovery from invasive forest for biofunctional applications: Eucalyptus species as a case study Full Text
AUTORES: Patricia Gullón; Beatriz Gullón; Gonzalo Astray; Paulo E S Munekata; Mirian Pateiro; José Manuel Lorenzo;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: Molecules, VOLUME: 25, NÚMERO: 18
AUTORES: Patricia Gullón; Beatriz Gullón; Gonzalo Astray; Paulo E S Munekata; Mirian Pateiro; José Manuel Lorenzo;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: Molecules, VOLUME: 25, NÚMERO: 18
8
TÃTULO: Humulus lupulus L. as a natural source of functional biomolecules
AUTORES: Gonzalo Astray; Patricia Gullón; Beatriz Gullón; Paulo E S Munekata; José M Lorenzo;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: Applied Sciences (Switzerland), VOLUME: 10, NÚMERO: 15
AUTORES: Gonzalo Astray; Patricia Gullón; Beatriz Gullón; Paulo E S Munekata; José M Lorenzo;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: Applied Sciences (Switzerland), VOLUME: 10, NÚMERO: 15
9
TÃTULO: Natural antioxidants from seeds and their application in meat products
AUTORES: Paulo E S Munekata; Beatriz Gullón; Mirian Pateiro; Igor Tomasevic; Ruben Domínguez; José M Lorenzo;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: Antioxidants, VOLUME: 9, NÚMERO: 9
AUTORES: Paulo E S Munekata; Beatriz Gullón; Mirian Pateiro; Igor Tomasevic; Ruben Domínguez; José M Lorenzo;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: Antioxidants, VOLUME: 9, NÚMERO: 9