Leonardo M. de Souza Mesquita
AuthID: R-00K-41V
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TÃTULO: Unleashing the potential of castor oil as extraction solvent of carotenoids from tomatoes Full Text
AUTORES: Vaz, Barbara M. C.; Contieri, Leticia S.; Sosa, Filipe H. B.; Martins, Margarida; Conde, Alexandra; Dias, Ana C. R. V.; Rostagno, Mauricio A.; Mesquita, Leonardo M. de Souza; Ventura, Sonia P. M.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: SEPARATION AND PURIFICATION TECHNOLOGY, VOLUME: 358
AUTORES: Vaz, Barbara M. C.; Contieri, Leticia S.; Sosa, Filipe H. B.; Martins, Margarida; Conde, Alexandra; Dias, Ana C. R. V.; Rostagno, Mauricio A.; Mesquita, Leonardo M. de Souza; Ventura, Sonia P. M.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: SEPARATION AND PURIFICATION TECHNOLOGY, VOLUME: 358
2
TÃTULO: Biocontrol manufacturing and agricultural applications of Bacilus velezensis Full Text
AUTORES: Keshmirshekan, Abolfazl; Mesquita, Leonardo M. de Souza; Ventura, Sonia P. M.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: TRENDS IN BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 42, NÚMERO: 8
AUTORES: Keshmirshekan, Abolfazl; Mesquita, Leonardo M. de Souza; Ventura, Sonia P. M.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: TRENDS IN BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 42, NÚMERO: 8
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TÃTULO: Path2Green: introducing 12 green extraction principles and a novel metric for assessing sustainability in biomass valorization Full Text
AUTORES: Mesquita, Leonardo M. de Souza; Contieri, Leticia S.; A. e Silva, Francisca; Bagini, Rafael Henrique; Bragagnolo, Felipe S.; Strieder, Monique M.; Sosa, Filipe H. B.; Schaeffer, Nicolas; Freire, Mara G.; Ventura, Sonia P. M.; Coutinho, Joao A. P.; Rostagno, Mauricio A.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: GREEN CHEMISTRY
AUTORES: Mesquita, Leonardo M. de Souza; Contieri, Leticia S.; A. e Silva, Francisca; Bagini, Rafael Henrique; Bragagnolo, Felipe S.; Strieder, Monique M.; Sosa, Filipe H. B.; Schaeffer, Nicolas; Freire, Mara G.; Ventura, Sonia P. M.; Coutinho, Joao A. P.; Rostagno, Mauricio A.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: GREEN CHEMISTRY
4
TÃTULO: Valorization of pomegranate waste through green solvent extraction and biochar production: a zero-waste biorefinery approach Full Text
AUTORES: Mesquita, Leonardo M. de Souza; Contieri, Leticia S.; Vaz, Barbara M. C.; Sencadas, Vitor; Sosa, Filipe H. B.; Coutinho, Joao A. P.; Rostagno, Mauricio A.; Ventura, Sonia P. M.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: GREEN CHEMISTRY
AUTORES: Mesquita, Leonardo M. de Souza; Contieri, Leticia S.; Vaz, Barbara M. C.; Sencadas, Vitor; Sosa, Filipe H. B.; Coutinho, Joao A. P.; Rostagno, Mauricio A.; Ventura, Sonia P. M.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: GREEN CHEMISTRY
5
TÃTULO: Development of Poly(l-lactic acid)-Yellow Propolis Membranes for Antioxidant Applications
AUTORES: Contieri, Leticia; Vieira, Catarina; Vaz, BarbaraM. C.; Pinto, Diana Claudia Gouveia Alves; Rostagno, Mauricio; Ventura, Sonia P. M.; Sencadas, Vitor; Mesquita, Leonardo Mendes de Souza;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: ACS APPLIED POLYMER MATERIALS, VOLUME: 6, NÚMERO: 23
AUTORES: Contieri, Leticia; Vieira, Catarina; Vaz, BarbaraM. C.; Pinto, Diana Claudia Gouveia Alves; Rostagno, Mauricio; Ventura, Sonia P. M.; Sencadas, Vitor; Mesquita, Leonardo Mendes de Souza;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: ACS APPLIED POLYMER MATERIALS, VOLUME: 6, NÚMERO: 23
6
TÃTULO: Fast and green universal method to analyze and quantify anthocyanins in natural products by UPLC-PDA Full Text
AUTORES: Mesquita, Leonardo M. de Souza; Contieri, Leticia S.; Sanches, Vitor L.; Kamikawachi, Renan; Sosa, Filipe H. B.; Vilegas, Wagner; Rostagno, Mauricio A.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 428
AUTORES: Mesquita, Leonardo M. de Souza; Contieri, Leticia S.; Sanches, Vitor L.; Kamikawachi, Renan; Sosa, Filipe H. B.; Vilegas, Wagner; Rostagno, Mauricio A.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 428
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