Gonzalo Astray Dopazo
AuthID: R-00K-HS1
1
TÃTULO: Comparison of machine learning techniques for reservoir outflow forecasting Full Text
AUTORES: Garcia Feal, Orlando; Gonzalez Cao, Jose; Fernandez Novoa, Diego; Astray Dopazo, Gonzalo; Gomez Gesteira, Moncho;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: NATURAL HAZARDS AND EARTH SYSTEM SCIENCES, VOLUME: 22, NÚMERO: 12
AUTORES: Garcia Feal, Orlando; Gonzalez Cao, Jose; Fernandez Novoa, Diego; Astray Dopazo, Gonzalo; Gomez Gesteira, Moncho;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: NATURAL HAZARDS AND EARTH SYSTEM SCIENCES, VOLUME: 22, NÚMERO: 12
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2
TÃTULO: Recent advances in the extraction of polyphenols from eggplant and their application in foods
AUTORES: Rubén Agregán; Paulo E S Munekata; Xi Feng; Gonzalo Astray; Beatriz Gullón; José M Lorenzo;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: LWT, VOLUME: 146
AUTORES: Rubén Agregán; Paulo E S Munekata; Xi Feng; Gonzalo Astray; Beatriz Gullón; José M Lorenzo;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: LWT, VOLUME: 146
3
TÃTULO: Inclusion of seaweeds as healthy approach to formulate new low-salt meat products
AUTORES: Patricia Gullón; Gonzalo Astray; Beatriz Gullón; Daniel Franco; Paulo Cezar Bastianello Campagnol; José M Lorenzo;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: Current Opinion in Food Science, VOLUME: 40
AUTORES: Patricia Gullón; Gonzalo Astray; Beatriz Gullón; Daniel Franco; Paulo Cezar Bastianello Campagnol; José M Lorenzo;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: Current Opinion in Food Science, VOLUME: 40
4
TÃTULO: Value-added compound recovery from invasive forest for biofunctional applications: Eucalyptus species as a case study Full Text
AUTORES: Patricia Gullón; Beatriz Gullón; Gonzalo Astray; Paulo E S Munekata; Mirian Pateiro; José Manuel Lorenzo;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: Molecules, VOLUME: 25, NÚMERO: 18
AUTORES: Patricia Gullón; Beatriz Gullón; Gonzalo Astray; Paulo E S Munekata; Mirian Pateiro; José Manuel Lorenzo;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: Molecules, VOLUME: 25, NÚMERO: 18
5
TÃTULO: Pomegranate Peel as Suitable Source of High-Added Value Bioactives: Tailored Functionalized Meat Products Full Text
AUTORES: Patricia Gullón; Gonzalo Astray; Beatriz Gullón; Igor Tomasevic; José M Lorenzo;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: Molecules, VOLUME: 25, NÚMERO: 12
AUTORES: Patricia Gullón; Gonzalo Astray; Beatriz Gullón; Igor Tomasevic; José M Lorenzo;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: Molecules, VOLUME: 25, NÚMERO: 12
6
TÃTULO: Humulus lupulus L. as a natural source of functional biomolecules
AUTORES: Gonzalo Astray; Patricia Gullón; Beatriz Gullón; Paulo E S Munekata; José M Lorenzo;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: Applied Sciences (Switzerland), VOLUME: 10, NÚMERO: 15
AUTORES: Gonzalo Astray; Patricia Gullón; Beatriz Gullón; Paulo E S Munekata; José M Lorenzo;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: Applied Sciences (Switzerland), VOLUME: 10, NÚMERO: 15
7
TÃTULO: Valorization of by-products from olive oil industry and added-value applications for innovative functional foods Full Text
AUTORES: Patricia Gullón; Beatriz Gullón; Gonzalo Astray; María Carpena; María Fraga Corral; Miguel A Prieto; Jesus Simal Gandara;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: Food Research International, VOLUME: 137
AUTORES: Patricia Gullón; Beatriz Gullón; Gonzalo Astray; María Carpena; María Fraga Corral; Miguel A Prieto; Jesus Simal Gandara;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: Food Research International, VOLUME: 137