Abdellah Zinedine
AuthID: R-00K-VX3
1
TÃTULO: Nutritional Properties, Antioxidant Activity, and Consumer Acceptability of Sourdough Bread Supplemented with Marine Algae Powder Using Selected Traditional Starters
AUTORES: EL Boujamaai, Mounir; Brahimi, Imane; Benyamane, Meryem; Belasla, Nouhaila; Rocha, Joao Miguel; Errachidi, Faouzi; Zinedine, Abdellah;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: PHYCOLOGY, VOLUME: 5, NÚMERO: 1
AUTORES: EL Boujamaai, Mounir; Brahimi, Imane; Benyamane, Meryem; Belasla, Nouhaila; Rocha, Joao Miguel; Errachidi, Faouzi; Zinedine, Abdellah;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: PHYCOLOGY, VOLUME: 5, NÚMERO: 1
2
TÃTULO: Phytochemical Screening, Nutritional Properties and Biological Activities of Sweet and Conventional Potato Planted in Morocco
AUTORES: Sbai, Hajar; Zinedine, Abdellah; Rocha, Joao Miguel; Chabir, Rachida; Errachidi, Faouzi; Raoui, Sidi Mohammed;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: CHEMISTRY AFRICA-A JOURNAL OF THE TUNISIAN CHEMICAL SOCIETY
AUTORES: Sbai, Hajar; Zinedine, Abdellah; Rocha, Joao Miguel; Chabir, Rachida; Errachidi, Faouzi; Raoui, Sidi Mohammed;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: CHEMISTRY AFRICA-A JOURNAL OF THE TUNISIAN CHEMICAL SOCIETY