1
TÍTULO: Protein extraction from edible insects: Implications for IgE-binding capacity  Full Text
AUTORES: Carrico Sa, Bruno; Teixeira, Carla S. S.; Villa, Caterina; Mendes, Eulalia; Ferreira, Isabel M. P. L. V. O.; Mafra, Isabel; Joana Costa;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 468
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
2
TÍTULO: Assessing the differential responses in normal and inflamed in vitro intestinal models exposed to food contaminants complex mixtures  Full Text
AUTORES: Ramos, Helena; Ribeiro, Mafalda; Araujo, Ana Margarida; Silva, Marta; Martins, Zita; Marin Saez, Jesus; Lopez Ruiz, Rosalia; Faria, M. A.; Ferreira, I. M. P. L. V. O.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 205
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
3
TÍTULO: Nutraceutical Profile Characterization in Apricot (Prunus armeniaca L.) Fruits
AUTORES: Ortuno Hernandez, German; Silva, Marta; Toledo, Rosa; Ramos, Helena; Reis Mendes, Ana; Ruiz, David; Martinez Gomez, Pedro; Ferreira, Isabel M. P. L. V. O.; Salazar, Juan Alfonso;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: PLANTS-BASEL, VOLUME: 14, NÚMERO: 7
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID