1
TÍTULO: Impact of Red Wine Vinegar-Based Solution on Bacterial Communities of Squid and Shrimp Skewers: A Classic and Genomic Approach  Full Text
AUTORES: de Rezende, Lourenco Pinto; Barbosa, Joana Bastos; de Carvalho, Teresa Bento; Vaz Moreira, Ivone; Monteiro, Maria Joao P.; Teixeira, Paula;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
2
TÍTULO: Edible packaging: A vehicle for functional compounds
AUTORES: Pereira, JO; Pintado, MM;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: Edible Food Packaging: Materials and Processing Technologies
INDEXADO EM: Scopus
3
TÍTULO: Development of a low fat fresh pork sausage based on chitosan with health claims: impact on the quality, functionality and shelf-life
AUTORES: Deborah S do Amaral; Alejandra Cardelle Cobas; Barbara M S do Nascimento; Maria J Monteiro; Marta S Madruga; Maria Manuela E Pintado;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: FOOD & FUNCTION, VOLUME: 6, NÚMERO: 8
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef