Rui Manuel Maneta Ganhão
AuthID: R-002-2XB
1
TÃTULO: Infusion of Macroalgae: A Promise Methodology for Obtaining a Healthy Food Ingredient
AUTORES: Caetano, Miguel; Gomes, Mariana; Pinheiro, Joaquina; Ganhao, Rui;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: 3rd International Conference on Water Energy Food and Sustainability (ICoWEFS) in PROCEEDINGS OF THE 3RD INTERNATIONAL CONFERENCE ON WATER ENERGY FOOD AND SUSTAINABILITY, ICOWEFS 2023, VOLUME: Part F2516
AUTORES: Caetano, Miguel; Gomes, Mariana; Pinheiro, Joaquina; Ganhao, Rui;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: 3rd International Conference on Water Energy Food and Sustainability (ICoWEFS) in PROCEEDINGS OF THE 3RD INTERNATIONAL CONFERENCE ON WATER ENERGY FOOD AND SUSTAINABILITY, ICOWEFS 2023, VOLUME: Part F2516
2
TÃTULO: Motivation and preferences of Portuguese consumers’ towards sea urchin roe
AUTORES: Sílvia Lourenço; Susana Mendes; Andreia Raposo; Pedro M Santos; Ana S Gomes; Rui Ganhão; José L Costa; Maria M Gil; Ana Pombo;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: International Journal of Gastronomy and Food Science, VOLUME: 24
AUTORES: Sílvia Lourenço; Susana Mendes; Andreia Raposo; Pedro M Santos; Ana S Gomes; Rui Ganhão; José L Costa; Maria M Gil; Ana Pombo;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: International Journal of Gastronomy and Food Science, VOLUME: 24
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3
TÃTULO: Novel active food packaging films based on whey protein incorporated with seaweed extract Full Text
AUTORES: Mariana A Andrade; Cássia H Barbosa; Victor G L Souza; Isabel M Coelhoso; João Reboleira; Susana Bernardino; Rui Ganhão; Susana Mendes; Ana L Fernando; Fernanda Vilarinho; Ana S Silva; Fernando Ramos;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: COATINGS, VOLUME: 11, NÚMERO: 2
AUTORES: Mariana A Andrade; Cássia H Barbosa; Victor G L Souza; Isabel M Coelhoso; João Reboleira; Susana Bernardino; Rui Ganhão; Susana Mendes; Ana L Fernando; Fernanda Vilarinho; Ana S Silva; Fernando Ramos;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: COATINGS, VOLUME: 11, NÚMERO: 2
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4
TÃTULO: Optimization of extraction conditions for Gracilaria gracilis extracts and their antioxidative stability as mart of microfiber food coating additives
AUTORES: João Reboleira; Rui Ganhão; Susana Mendes; Pedro Adão; Mariana Andrade; Fernanda Vilarinho; Ana Sanches Silva; Dora Sousa; Artur Mateus; Susana Bernardino;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: Molecules, VOLUME: 25, NÚMERO: 18
AUTORES: João Reboleira; Rui Ganhão; Susana Mendes; Pedro Adão; Mariana Andrade; Fernanda Vilarinho; Ana Sanches Silva; Dora Sousa; Artur Mateus; Susana Bernardino;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: Molecules, VOLUME: 25, NÚMERO: 18
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5
TÃTULO: Assessment of thermosonication as postharvest treatment applied on whole tomato fruits: Optimization and validation †
AUTORES: Joaquina Pinheiro; Rui Ganhão; Elsa M Gonçalves; Cristina L M Silva;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: Foods, VOLUME: 8, NÚMERO: 12
AUTORES: Joaquina Pinheiro; Rui Ganhão; Elsa M Gonçalves; Cristina L M Silva;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: Foods, VOLUME: 8, NÚMERO: 12
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6
TÃTULO: Characterization of nutritional, physicochemical, and phytochemical composition and antioxidant capacity of three strawberry “Fragaria X ananassa Duch.” Cultivars (“Primoris”, “Endurance”, and “Portola”) from western region of Portugal
AUTORES: Rui Ganhão; Joaquina Pinheiro; Clara Tino; Hugo Faria; Maria M Gil;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: Foods, VOLUME: 8
AUTORES: Rui Ganhão; Joaquina Pinheiro; Clara Tino; Hugo Faria; Maria M Gil;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: Foods, VOLUME: 8
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