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TÍTULO: 137Cs Analysis by Gamma Spectrometry and Its Potential for Dating Portuguese Old Wines  Full Text
AUTORES: Vasiliki Thanasi; Marta Santos; Rosa Marques; Natália Ribeiro; Paulo Barros; Jorge Ricardo Da Silva; Mário Reis; Sofia Catarino;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Journal of Agricultural and Food Chemistry
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TÍTULO: Impact of aging on the physical-chemical and phenolic stability of tropical red wines from Brazil produced with grapes harvested in the summer season  Full Text
AUTORES: de Oliveira, Juliane Barreto; Fialho, Flavio Bello; Laureano, Olga; de Castro, Rogerio; Pereira, Giuliano Elias; Ricardo da Silva, Jorge Manuel;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS, VOLUME: 125
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TÍTULO: Evaluating the Greenness of Wine Analytical Chemistry: A New Metric Approach
AUTORES: Thanasi, Vasiliki; Lopes, Ana Beatriz; Barros, Paulo; Ribeiro, Natalia; Ricardo da Silva, Jorge M.; Catarino, Sofia;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 22
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TÍTULO: Influence of grapevine age on general physicochemical and phenolic parameters of Rabigato (Vitis vinifera L.) white variety: Results from three vintages
AUTORES: Antonio Jordao ; Hugo Lourenco; Riccardo Brancaleone; Ana Correia ; Daniela Fracassetti; Jorge Ricardo Da Silva;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: 43rd World Congress of Vine and Wine, OIV 2022 in BIO Web of Conferences, VOLUME: 56
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TÍTULO: Fourier transform infrared spectroscopy in monitoring the wine production
AUTORES: Thanasi, Vasiliki; Catarino, Sofia ; Ricardo da Silva, Jorge;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: CIENCIA E TECNICA VITIVINICOLA, VOLUME: 37, NÚMERO: 1
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